Горещ август в GeekBuying – солидни отстъпки за електроника

Кампанията на големите продажби в GeekBuying ще продължи от 19 август до 2 септември

В разгара на лятото глобалният онлайн магазин за електроника и други продукти GeekBuying.com стартира кампания за продажби на широк спектър от продукти със значителни отстъпки и различни стимули за купувачите от цял свят.

Кампанията GeekBuying Big Sale предвижда купони за отстъпки, флаш сделки, томболи с награди, до 20% връщане на парите и други изкушения за феновете на потребителската електроника. Търговската активност ще продължи на вълни от днес, 19 август, до 2 септември.

Купони за отстъпка

При всяка покупка в онлайн магазина на стойност над 100 долара и повече потребителят получава купон за отстъпка GKB08005 в размер на 5 долара. Намалението важи за артикулите в целия онлайн магазин в периода от 19 до 26 август, а следващата седмица – от 26 август до 2 септември предстоят две нови активности с купони на стойност съответно 10 долара и 20 долара.

Всеки ден посетителите на GeeekBuying ще могат да пазаруват на “флаш” цени

Флаш сделки

Една от най-интересните секции в онлайн магазина са т.нар. флаш сделки на цени с голямо намаление. Отстъпките, обявени от магазина, превишават 50% за някои продукти. Става въпрос за едни от най-търсените устройства на пазара като смарт часовници, лаптопи и смартфони.

Колелото на късмета

За любителите на томболи GeekBuying организира специална атракция. Lucky Draw секцията дава на всеки купувач шанс да спечели подарък във вид на смартфон Xiaomi Mi 9 или връщане на пари от покупките в размер на 20% от цената на продукта. За участие в томболата е необходимо логване в сайта, поръчка на продукт и накрая – завъртане на колелото на късмета, като всяко от тези действия увеличава шанса на потребителя да спечели.

Томболата дава шанс за подарък Xiaomi Mi 9 и до 20% отстъпки от покупната цена

Широк спектър от продукти

Кампанията на големите продажби е разделена на няколко секции, според категорията продукти. В раздела TV Boxes & Gadgets, например, ще откриете изгодни предложения за ТВ приставки и други джаджи от рода на слушалки, Bluetooth колонки и джойстици. Магазинът е обявил цени с отстъпки над 60% за някои продукти.

ТВ кутии и други джаджи с отстъпки от над 60% са достъпни в GeekBuying

Три топ предложения

Ето извадка с три от най-продаваните продукти в света на електрониката – смартфон, лаптоп и електрически скутер, които могат да се купят на атрактивни цени по време на Big Sale кампанията в GeekBuying:

Xiaomi Mi 9T е стилен, загадъчен смартфон с изскачаща предна камера

Смартфонът Xiaomi Mi 9T предлага комфортен 6,39-инчов AMOLED екран с резолюция 2340×1080 пиксела (FHD+) на цена от $319,99 за глобална версия в конфигурация с 6GB оперативна памет (RAM) и 128GB постоянна памет, в черен цвят и с безплатна доставка до България. Моделът разчита на процесор Qualcomm Snapdragon 730 с осем изчислителни ядра на тактова честота 2,2GHz и графичен блок Adreno 618 GPU.

Kugoo S1 е здрав и стабилен електрически скутер със скорост до 30 км/час

Електрическият скутер Kugoo S1 – един от най-популярните на пазара – струва по време на кампанията $319,99 (колкото и смартфона на Xiaomi) в черен цвят и безплатна доставка до България. Това е сгъваемо превозно средство с мощност 350W и максимална скорост 30 км/ч, със стабилна конструкция, способно да вози човек с тегло до 120 кг. Скутерът тежи само 11 кг и се сгъва за по-удобно пренасяне и съхранение, като освен това е водоустойчив по стандарта IP54 и е преминал строги изпитания за безопасност и сигурност като RoHS и CE.

Teclast F7 Plus е ултрабук с много добра конфигурация, лек и тънък

Лаптопът Teclast F7 Plus – лек и тънък с хубав 14-инчов IPS екран с FHD резолюция  1920х1080 пиксела – се предлага на цена от само $369,99 в сив цвят и с почти безплатна доставка до България ($0,31) в конфигурация с 8GB RAM DDR4, 256GB SSD и операционна система Windows 10. Моделът разчита на процесор Intel Celeron N4100 с четири изчислителни ядра и графика Intel UHD Graphics 600. Лаптопът тежи 1,5 кг, а в най-тънката си част е „дебел” едва 7 мм.

Можете да разгледате и да се възползвате от промоционалните предложения на глобалния онлайн магазин тук: GeekBuying Big Sale – в периода от 19 август до 2 септември.

Коментар