Philips с три нови монитора Momentum за конзоли

55-инчовият Philips Momentum 558M1RY идва с UltraClear 4K UHD дисплей

MMD, лицензният партньор на Philips монитори, обяви три нови продукта: 55″ Philips Momentum 558M1RY, 31,5″ Philips Momentum 328M1R и 27″ Philips Momentum 278M1R. Новите монитори са насочени към играещите на конзоли и бяха позиционирани в бизнес зоната на Gamescom 2019.

Трите допълнения към продуктовата гама на Philips ще бъдат налични от първото тримесечие на 2020 г. Отличник сред триото е 55-инчовият Philips Momentum 558M1RY, оборудван с UltraClear 4K UHD резолюция, честота на опресняване 120Hz, резолюция 3840×2160 пиксела и сертификат от VESA по стандарта HDR 1000.

TP Vision (ексклузивен лицензополучател за Philips TV) и Bowers & Wilkins (позната със своите върхови домашни тонколони, слушалки и автомобилни аудио решения) продължават своето успешно партньорство с този монитор. Съвместеният им модел допълва всяка гейминг сесия с балансиран бас, кристално чист звук и потапящо аудио изживяване. Три избираеми звукови режима за игри позволяват на потребителите да настройват преживяването по свой вкус.

Снабден с HDR 600, 31,5-инчовият Philips Momentum 328M1R показва широк спектър от контрасти при 120Hz и 4K, за да направи тъмните игрови сесии по-лесни за възприемане от очите. Това означава, че играчите няма да пропуснат никакви скрити елементи.

Аудио от Bowers & Wilkins прави гейминг изживяването още по-потапящо

С новия 27-инчов формат, Philips Momentum 278M1R се предлага с честота на кадрите от 60Hz при 4K за създаване на кристални изображения без накъсване, като в същото време предоставя всички най-добри функции на Philips в по-малък размер.

И трите монитора разполагат с иновативната технология Ambiglow – ореол от светлина, който кара  всички видове развлечения да се простират отвъд краищата на екрана за най-потапящите преживявания.

В допълнение към повишената прецизност и баланс, и трите монитора са оборудвани с технология Adaptive-Sync за копринено гладки изображения и предлагат малко входно закъснение на сигнала. При взаимодействие с игралния режим на технологията SmartImage, мониторите на Philips осигуряват най-добрата картина за конзолните игри.

Коментар