GeekBuying с атрактивни отстъпки до 2 август

Кампанията Big Sale на глобалния онлайн магазин GeekBuying продължава до 2 август

Продължава лятната кампания за продажби с големи отстъпки и други атрактивни предложения в глобалния онлайн магазин GeekBuying. Търговецът е обявил на сайта си изгодни предложения за електроника в периода от 26 август до 2 септември.

Кампанията Big Sale включва купони за отстъпки (на графиката по-долу), които варират в зависимост от стойността на покупката. Така например, при поръчка на продукт за $10 или повече, магазинът дава отстъпка от $2. Отстъпките се увеличават с нарастване на стойността на покупките, достигайки $10 при поръчка за $180 или повече, при ползване на посочените купони.

Предложенията в онлайн магазина са групирани в няколко секции. Top Pick, например, включва различни потребителски джаджи – смартфони, лаптопи, фитнес гривни – и устройства за бита от рода на почистващи роботи, като отстъпките за някои от тях надвишават 50%.

Атрактивна е и секцията Buy 1 Get 1 Free, в която към основния продукт онлайн магазинът подарява аксесоар – например, при покупка на SSD устройство за съхранение на данни ще получите подарък във вид на USB флашка.

Вероятно за мнозина най-интересна ще бъде секцията Smartphones, където фигурират както флагмани от производители като Huawei и Xiaomi, така и по-достъпни устройства със същите марки. Отстъпките тук достигат 30%.

Секцията Hot Electronics е изпълнена предимно с Bluetooth говорители, слушалки и гейминг аксесоари, сред които се открояват устройствата на Tronsmart. Цените варират в широк диапазон – от 9,99 до 69,99 долара, а отстъпките – до над 60%.

Останалите секции са посветени на устройства за умния дом и здравето (Smart Homes), носими джаджи (Wearables) – смарт часовници и фитнес гривни, лаптопи и периферия (Laptops & Peripherals), ТВ приставки, мини РС и медийни плейъри (TV Boxes). Във всички тях ще намерите актуални устройства, предлагани в момента с отстъпки.

Ето и няколко интересни предложения, от които можете да се възползвате до края на кампанията с купоните за отстъпка, които онлайн магазинът предоставя:

Глобална версия на смартфона Xiaomi-Mi-9T-Pro в син цвят се предлага за $395,99 с купон за отстъпка 3NETML2T. Това е устройство с 6,39-инчов екран, 6GB оперативна памет и 128GB сторидж.

Нежни за ухото слушалки с микрофон Wired-Sleep-Earphones, подходящи за почивка и спане, са достъпни само за $3,99 с купон за отстъпка 3N48QTCV. Те са меки и удобни дори за хора, които спят не само по гръб, но и странично.

Електрически скутер Xiaomi-M365 в европейска версия се предлага на цена от $379,99 в момента. Това е сгъваем скутер за по-лесно носене и съхранение, оборудван със система за възстановяване на кинетичната енергия и множество режими за каране.

Друг интересен продукт е дронът Xiaomi-FIMI-A3, достъпен на цена от $299,99. Квадрокоптерът записва и предава видео с резолюция 1080p от разстояние до 1 км. Доставя се заедно с контролер за дистанционно управление с вграден LCD екран.

Особено внимание заслужава и роботизираната прахосмукачка Xiaomi-Mi-Robot, която струва само $213 с купон за отстъпка 3NEWWU4Z. Устройството използва умен алгоритъм за едновременно локализиране и картографиране (SLAM), за да избере оптималния път за почистване, избягвайки препятствия и опасности.

Коментар