IFA 2019: MMD показва огромен набор от монитори Philips

Philips 439P9H осигурява широк 43,4-инчов безрамков дисплей

Огромно разнообразие от монитори Philips, с размери и функции, предназначени да задоволят нуждите на домашните потребители, както и на професионалистите във всяка област, ще видят посетителите на изложението IFA 2019 в Берлин от 6 до 11 септември, съобщиха от MMD – лицензен партньор на Philips монитори.

Извитите монитори на Philips извеждат преживяването при гледане на съвсем ново ниво, осигурявайки по-персонална, по-потапяща работа и игра. Извитите екрани предлагат по-увлекателно изживяване, като имитират естествената извивка на окото, свеждат до минимум изкривяванията, докато създават фин потапящ ефект, който привлича потребителите.

Определени формати предлагат дълбочина от 1500R или 1800R, като разширяват видимото поле и влизат в периферното зрение на потребителите за оптимален зрителен комфорт.

Форматът 43,4 инча 32:10 е достатъчно широк, за да замени множество по-малки дисплеи, което го прави перфектно решение за финансови, банкови и други B2B сектори.

Philips 242B9T е сензорен монитор със сгъваема ергономична стойка

Технологията със сензорен екран е звездната функция за тази година. Всички монитори Philips SmoothTouch, които са представени на IFA, включват иновативен Projected-Capacitive (P-Cap) тъч с поддръжка на до 10 точки за най-доброто потребителско изживяване.

Подходящи за информационните и търговски зони, хотелиерството и сектора на образованието, тези универсални монитори се предлагат с множество функции за допълнително удобство и гъвкавост.

Усъвършенстваната IP54 защита означава, че водата и прахът не представляват почти никаква заплаха, докато многобройните възможности за свързване и плавното регулиране на ъгъла гарантират по-голям комфорт и лекота на използване.

Philips 272B7QUBHEB идва с изскачаща уеб камера и QHD резолюция

Мониторите на Philips имат точно това, от което се нуждаят професионалистите, за да повишат своята ефективност и производителност на работното място. Тази година моделите включват функции за:

  • повишаване на свързаността, като USB 3.1, USB-C докинг, USB-A докинг с DisplayLink и DC-out;
  • подобряване на сигурността, като превключваема технология за поверителност и изскачаща уеб камера Windows Hello;
  • осигуряване на устойчивост, като опаковъчен материал, подлежащ на рециклиране, енергоспестяващ PowerSensor, LightSensor и Zero Power Switch;
  • извличане на максимално удоволствие от всеки работен ден, като 4K UHD резолюция, ултра широка технология за цветовете, режим LowBlue, режим EasyRead и много други.

Мониторите на Philips предлагат на потребителите и игрово изживяване. Моделите, които са изложени на IFA, са препълнени с най-модерни функции, за да осигурят гладка, бърза, високопроизводителна игра и привличащи вниманието графики.

В допълнение към подобряващите комфорта иновации са и такива за защита на зрението, които правят всяка минута, прекарана в игра, още по-приятна. Освен това, благодарение на партньорството с британските аудио експерти Bowers & Wilkins, 55-инчовият модел включва ексклузивни високоговорители с три отделни игрови аудио режима.

Коментар