Samsung отмени всички поръчки на Galaxy Fold

Сгъваемите смартфони, като показания на снимката Galaxy Fold, все още не са напълно готови за пазара (снимка: Samsung)

Samsung отстрани всички недостатъци на сгъваемия смартфон Galaxy Fold и отложи датата за пускане на модела. Южнокорейската компания обаче анулира всички предварителни поръчки за продукта.

В имейл с анулиране на поръчката, изпратен до клиентите, Samsung пояснява, че в момента „преосмисля цялостното клиентско изживяване”, свързано с продажбата на сгъваемия смартфона.

Представител на Samsung потвърждава пред The Verge отмяната на всички налични предварителни поръчки за Galaxy Fold, регистрирани на уебсайта на компанията. Като утешителна награда на всички клиенти е предложен кредит от 250 долара за покупки в онлайн магазина на Samsung.

Според имейла на Samsung, анулирането на предварителните поръчки е свързано с факта, че компанията се стреми да „предостави на клиентите максимално възможно потребителско изживяване с революционната нова технология”. В писмото се отбелязва също така, че компанията преосмисля целия процес, свързан с въвеждането на Galaxy Fold, включително покупка, разопаковане и поддръжка.

Представител на Samsung споменава и за наскоро обявената услуга Galaxy Fold Premier, която собствениците на сгъваемия смартфон ще могат да използват, като обещава да предостави по-подробна информация преди пускането на новия продукт.

Коментари по темата: „Samsung отмени всички поръчки на Galaxy Fold”

добавете коментар...

  1. Jiv72

    Samsung станаха вече смешни с тоя сгъваем телефон.Може би няма да е далеч времето ,когато ще дишат праха на някой друг производител няма значение кой ще е !

Коментар