Adata SE800 – външен SSD с модерна визия

SE800 отговаря на най-високите IEC IP68 спецификации за водо- и прахоустойчивост

На пазара излиза нов външен SSD, създаден за максимална мобилност, с компактен и лек форм фактор и модерна визия. Adata SE800 разполага с външни защити и забележителни скорости на четене и запис – до 1000MB/s.

SE800 осигурява до 6,6 пъти по-бърз трансфер на информация, в сравнение с външен твърд диск. Това се равнява на прехвърляне на 50GB 4K видео за по-малко от минута и означава също така много по-бързо зареждане за игрови конзоли.

Още с появата си, SE800 бе отличен с престижното отличие „2019 Computex d&i Award” за дизайн и производителност, подчертаха от Adata.

SE800 разполага с USB Type-C реверсивен конектор и отговаря на най-високите IEC IP68 спецификации за водо- и прахоустойчивост и ще запази данните дори при потапяне във вода за 30 минути.

Дизайнът на външния SSD диск изпъква с елегантна метална повърхност

Устройството е обезпечено и със сигурна защита при непредвидени удари, изпускане или натиск, отговаряща на военния стандарт MIL-STD-810G.

Дизайнът на външния SSD диск изпъква с елегантна метална повърхност и тегло от едва 40 грама, което на практика го прави толкова лесно преносим, колкото обикновена флашка.

Коментар