Нови продукти на Oracle оптимизират софтуерните разходи

В момента компаниите се опитват да оптимизират разходите си, в това число да пренасочат своите ИТ бюджети към продукти, които ще им позволят да бъдат по- ефективни.
Организациите търсят по-ниска цена и по-висока възвръщаемост на инвестициите, заяви Константин Стериадис, мениджър на консултантски екип по продажба на Fusion Middleware (FMW) в Oracle Гърция.
Продуктите на Oracle и по-конкретно архитектурите, насочени към услуги, отговарят на тези изисквания, допълни Стериадис по време на днешния форум Oracle Developers Day в София.
Големи международни организации, сред които белгийският телеком Belgacom и ING Lease Belgium – дъщерна компания на финансовия гигант ING – са подобрили работата си, намалявайки разходите, чрез продукти на Oracle, посочи Константин Стериадис.
Oracle България представи последни технологични решения за оптимизиране процесите на разработване, внедряване, интеграция и управление на софтуер в компаниите пред професионалисти в областта от публичния и частния сектор.
Oracle SOA Suite е част от основополагащите продукти в групата на Fusion Middleware, които позволяват на компаниите да бъдат по-гъвкави и да оптимизират разходите си в рамките на кратък период от време, каза Георги Мойкин, старши консултант „Продажби” в Oracle България.
Oracle JDeveloper 11g, последно поколение интегрирана среда за разработка на приложения, оптимизира процеса по реализация на многослойни приложения чрез използване на готови компоненти от портфолиото Oracle Fusion Middleware, поясни Анатоли Атанасов, старши консултант в българския офис на софтуерната корпорация.

Коментар