One Mix 3S – мечтаният джобен компютър за всички нужди

Джобният компютър One Mix 3S може да се ползва еднакво добре и като ноутбук, и като таблет

Смартфонът измести лаптопа в развлеченията и комуникациите, но когато става въпрос за работа, компютърът все още няма алтернатива. Единствената дилема тук е от каква мобилност се нуждаем и можем да си позволим, за да останем продуктивни и ефективни. Защо не един джобен компютър, ако той е способен да прави всичко, което ни необходимо в бизнес ежедневието?

Именно такова устройство е One Mix 3S Yoga Pocket Laptop – джобен ноутбук-таблет с много висока резолюция, мощен процесор, издръжлива батерия, сигурност с пръстов отпечатък и съвременни интерфейси за комуникация и свързване с други устройства. Моделът се предлага в момента в промоционална кампания на глобалния онлайн магазин GeekBuying, в рамките на която всеки купувач на компютъра ще получи като подарък различни аксесоари, вкл. безжични слушалки, мишка, калъф и др.

Писалката добавя полезна функционалност към One Mix 3S

Защо този компютър може смело да се нарече мечтанията джобен РС? Първо, той наистина е с джобни размери, като това не е за сметка на производителността и функциите. Можете да го носите навсякъде, без да ви пречи – тежи само 650 грама и има размери 204x129x14,9 мм. Второ, съчетава функции на ноутбук и таблет, благодарение на т.нар. йога дизайн, който позволява превъртане на сензорния екран на 360 градуса. Трето, батерията на лаптопа ще ви осигури работа в продължение на цяло денонощие. Важни за деловия потребител са също наличието на Windows 10 и скенер на пръстов отпечатък.

Но да разгледаме по-подробно параметрите на One Mix 3S Yoga Pocket Laptop. Компютърчето разчита на производителен процесор – двуядрен Intel Core M3-8100Y, Dual Core с максимална тактова честота 3,4GHz (за моделите Black) или двуядрен Intel Core i7-8500Y (за моделите Platinum), с вградена Intel HD графика, за да отговори на нуждите дори на геймъри и дизайнери. Нещо повече, мощният CPU е допълнен от бърза памет с доста голям обем – 16GB RAM DDR3 и 512GB PCI-Е SSD, на което могат да завидят и потребителите на някои десктоп конфигурации.

One Mix 3S се предлага с инсталирана операционна система Windows 10

Ще останете изненадани от качеството на дисплея. Той е 8,4-инчов IPS, но въпреки малкия си размер предлага много висока резолюция 2560х1600 пиксела за перфектно гледане на видео, за игри и сърфиране в уеб, както и за професионални приложения със стилуса, който се предлага към джобния РС и е способен да разпознае 4096 нива на натиск. Екранът е сензорен, така че компютърът може да се ползва и като таблет, вкл. в удобния режим „палатка”.

One Mix 3S Yoga Pocket Laptop ще ви впечатли и с издръжливата си батерия. Тя е с капацитет 8600 мАч и може да осигури автономна работа на компютъра в продължение на едно денонощие, според уверенията на производителя. Нещо повече, можете да зареждате „йога” компютъра не само от електрическата мрежа, но и от компактна външна батерия, която обикновено се използва за смартфони, плейъри и други джаджи, но не и за традиционни лаптопи.

One Mix 3S в ролята на таблет и по-конкретно в режим “палатка”

Ако сте бизнес потребител, няма как сигурността да не е приоритет в работата ви на фона на постоянните рискове от изтичане и кражба на ценни данни. Е, и в това отношение джобният РС на One Notebook няма да разочарова. Той е оборудван със скенер за пръстов отпечатък, който добавя надеждна защита на достъпа към стандартните възможности на операционната система Windows 10, с която се предлага ноутбукът. Сканирането на пръстовия отпечатък фактически може да ви избави от неудобството да ползвате парола за достъп до компютъра си.

Не очаквайте нещо да ви липсва по отношение на комуникациите. One Mix 3S Yoga Pocket Laptop идва с всичко необходимо за съвременния дигитален номад. Компютърчето идва с един порт USB 3.0 и един реверсивен Type-C, безжични модули Wi-Fi (двубандов 2.4G и 5G) и Bluetooth 4.0, слот за microSD карти, гнездо за слушалки и особено ценния интерфейс Micro HDMI. Ценен, защото можете просто да свържете джобния РС към външен монитор или телевизор и да се възползване от предимствата на големия екран – например, да направите презентация при клиенти.

Част от предложенията на One Mix 3S включват подарък – набор от аксесоари

Джобният компютър може да се купи от GeekBuying на различни цени, в зависимост от процесора и модела (Black и Platinum), както и от набора аксесоари, предлагани като подарък. Купони за отстъпка, осигурени от онлайн магазина, намаляват чувствително цената. Ето и предложенията:

One-Mix-3S Core M3-8100Y Black цена: $869,99 купон: Onemix3SB

One-Mix-3S Core M3-8100Y Black + Pen цена: $899,99 купон: Onemix3SP

One-Mix-3S Core i7-8500Y Platinum цена: $1176,99 купон: Onemix3SPT

One-Mix-3S Core i7-8500Y Platinum Gift Set 4 цена: $1319,99 купон: 3QPUIZ8N

One-Mix-3S Core i7-8500Y Gift Set 3 цена: $1289,99 купон: 3QPUNBXE

One-Mix-3S M3-8100Y Gift Set 2 цена: $915,99 купон: 3QPUREBG

One-Mix-3S M3-8100Y Gift Set 1 цена: $885,99 купон: 3QPULHKA

Всички поръчки се доставят до България безплатно с DHL Economy, в рамките на 5 до 10 работни дни, уточнява онлайн магазинът на сайта си.

Коментар