Популярна онлайн услуга на промоция у нас

Популярна услуга за онлайн бизнес комуникации на WebEx ще се предлага у нас на промоционална цена до края на април.
Вчера, за първи път в България мрежовата компания Cisco представи WebEx Meeting Center – най-популярния продукт от пакета услуги WebEx. Това е софтуер, предлаган като услуга (SaaS) , която може да се използва с абонамент, без да се инвестира в допълнително оборудване.
WebEx позволява на бизнеса да провежда срещи с партньори и клиенти навсякъде по света, използвайки видео и аудио конферентна връзка, чат, както и приложения, които позволяват споделяне и редактиране на документи в реално време от всички участници.
Услугата е предназначена както за индивидуални потребители, така и за малки и средни предприятия и големи търговски организации.
Срещу 79 USD на месец потребителите получават един лиценз за организиране на срещи, възможност за провеждане на неограничен брой срещи месечно с до 25 участника във всяка, както и 25 000 минути VoIP конферентни разговори.
Услугата, която клиентът получава, е софтуер, придружен с пълна поддръжка и обучение. Клиентът има потребителско име и парола и получава онлайн адрес, на който осъществява срещите. По този начин инвестицията е минимална и единственото, от което участниците в срещите имат нужда, е компютър и интернет, посочиха от Cisco.
Връзката е криптирана и е изключително надеждна и сигурна. Всяка среща може да се записва само с едно натискане на бутон и след това да се гледа офлайн, както и да се съхранява в специално създадена десктоп библиотека или на отдалечен сървър на компанията WebEx. От април 2009 г. WebEx Meeting Center ще може да се използва и през iPhone.
WebEx, която е част от Cisco, има 2,3 милиона регистрирани потребители на приложения за бизнес сътрудничество онлайн. Решенията, предлагани от WebEx, са подходящи както за вътрешни, така и за външни комуникации.

Коментар