Започна регистрацията за “Дни на Майкрософт ‘09”


Стартира регистрацията за най-голямата годишна техническа конференция на Майкрософт България. Осмото издание "Дни на Майкрософт “09" ще се проведе между 14 и 17 април 2009 г. в хотел „Кемпински-Зографски”.
Тази година техническата конференция ще бъде организирана в напълно нов оптимизиран формат, съобщиха от Майкрософт България.
За първи път събитието ще бъде разделено на две самостоятелни части с отделен фокус върху ИТ специалисти и Разработчици.
Целта на нововъведението е да направи конференцията още по-полезна за отделните групи експерти, като предложи на всяка една от тях специализирана информация и опит от съответната област.
Дните, посветени на ИТ специалистите, ще бъдат 14 и 15 април. За разработчиците са предвидени 16 и 17 април, когато ще се проведе втората част от Дни на Майкрософт ’09.
Регистрацията за конференцията вече започна на официалния сайт на събитието www.msbgregistration.com. Освен възможност за запознаване с иновативните ИТ решения и продукти, Дни на Майкрософт “09е и място за дискусии и създаване на бизнес контакти.
Сред основните акценти в програмата на конференцията ще бъде интеграцията между продуктите на Майкрософт, тяхното улеснено и интуитивно управление и значително подобрената им сигурност.
Специални гости на събитието ще бъдат чуждестранни лектори, сред които: Дино Еспозито – световноизвестен консултант и автор на рубриката Cutting Edge на MSDN, специализиран в Microsoft.NET технологията; Лука Дебеляк – ръководител на отдел средства за разработки за Централна и Източна Европа в Майкрософт; Деан Витнер – ръководител на екип от разработчици в една от най-големите софтуерни компании в Хърватия – Spin; и Тони Кришнен – технически консултант в Майкрософт Холандия.
Акцент по време на „Дни на Майкрософт ‘09” ще бъде поставен върху операционната система Windows 7, последната версия на Windows Server 2008 R2, Windows Azure Services Platform и концепцията Sofware + Services, новата версия на Microsoft SQL Server, предназначена за Business Iintelligence, и Visual Studio 2010. Експертите ще научат подробности за последните версии на Hyper-V, ForeFront, Microsoft SharePoint Server, Microsoft Dynamics, Microsoft Exchange Server и Microsoft Office System.
Очаква се тазгодишното издание на „Дни на Майкрософт ‘09” да привлече над 600 участници, сред които ИТ експерти и редица представители на държавния, финансов, индустриален и комуникационен сектор. Целта на събитието е да предостави на специалистите необходимата им информация и ресурси, чрез които да разгърнат своя потенциал и да допринесат за успеха на бизнеса си.

Коментар