AMD за новите Ryzen процесори: Очакването ще си струва

Първо официално изображение на AMD Ryzen Threadripper от 3-то поколение (източник: AMD)

Очакването на ентусиастите ще си струва, заяви AMD във връзка с предстоящото излизане на процесора Ryzen 9 3950X и първите членове на семейството Ryzen Threadripper от 3-то поколение.

Новите процесори се очакват на пазара през ноември т.г. Междувременно AMD разпространи първото официално изображение на Ryzen Threadripper от 3-то поколение и направи специално обръщение за премиерата.

„Ние сме фокусирани върху посрещането на силното търсене на нашите процесори AMD Ryzen 3-то поколение и сега планираме да пуснем както AMD Ryzen 9 3950X, така и първите членове на семейството AMD Ryzen Threadripper от 3-то поколение през м. ноември т.г.”, заявиха от чипмейкъра.

„Вярваме, че когато ентусиастите получат първия в света 16-ядрен масов настолен процесор и следващото поколение най-висок клас настолни процесори, тяхното очакване ще си струва”, допълват от AMD.

Коментари по темата: „AMD за новите Ryzen процесори: Очакването ще си струва”

добавете коментар...

  1. Иван

    Ранко: И ти да си блажен, умнико, с толкова много правописни грешки. Не се учудвам че такива като тебе, вярват в процесори като тези!

  2. Ранко

    Ааахахахахах тапак интелите в момента греят много повече неграмотник прочети първо за кво стаяа въпрос и тогава пиши идиот

  3. Иван

    Блажени са вярващите в Котлона!

  4. Saevar

    чакам с нетърпение, това ще ми е коледния подарък, настолен с 16 ядрен …..

Коментар