„Eve Online” в разпространителската мрежа по целия свят




Atari и CCP – един от водещите независими разработчици на игри в света обявиха издаването на DVD бокс на EVE Online. Тази версия на спечелилата редица награди масова мултиплеър онлайн игра на CCP съдържа множество невероятни екстри за новобранците, които поемат на първото си пътешествие в главозамайващата вселена на EVE Online.

EVE Online боксът съдържа всичките девет разширения на играта, издавани преди, както и десетия, озаглавен EVE Online: Apocrypha. Появил се на 10 март т.г., Apocrypha представя редица нововъведения, сред които нестабилни черни дупки, позволяващи на играчите да изследват модулни кораби, които пилотите може да са приспособили към собствените си нужди и спецификации. Предходните разширения на играта ще бъдат безплатни за всички потребители като продължение на практиката на CCP редовно да предлага безплатни ъпдейти и експанжъни.

В разрез с традицията, колекцията от екстри в DVD кутията включва и 60 дни безплатна игра, което я различава от останалите ММО-та, предоставящи стандартно 30 дни. Това позволява на играчите да се регистрират и да започнат, без да плащат такси за регистрация за първите 60 дни от създаването на акаунт. Като алтернатива, включеното игрово време може да бъде използвано за продължаването на вече съществуваща регистрация или да бъде разделено на два 30-дневни кода, известни като “Pilot License Extensions” (PLEX), които могат да бъдат продадени на други играчи чрез ин-гейм пазара за ин-гейм валута.

Играчите, които активират нов акаунт, ще получат и тези специални ин-гейм придобивки:  

  • Постоянен достъп до сраженията: Този сертификат позволява бърз достъп до организираните битки, помагайки на новите играчи бързо да се включат в екшъна.
  • Специален кариерен справочник: Достъпен чрез уебсайта на играта, за да позволи динамични обновявания, справочникът съдържа съвети и трикове.
  • VIP пропуск: Използвайте тази карта, за да поканите свой приятел да опита играта за 21 дни. Ако по-късно той си направи регистрация в EVE Online, вие ще получите допълнително 30 дни безплатен достъп до играта.
  • Ексклузивен ин-гейм кораб: Ексклузивен нов кораб Interbus Shuttle ще позволи на играчите да летят с повишен товарен капацитет, за да могат да превозват тези екстра придобивки с висока скорост.

Коментар