Първият външен Bluetooth високоговорител на Sony Ericsson




Независимо дали се разхождате по плажа или се наслаждавате на живота в града, превъзходното качество на звука и страхотния дизайн на MS500 ще впечатли всичките ви приятели.

Моделът се предлага в модното оранжево-черно или в стилното розово-бяло съчетание и е най-добрият аксесоар за всеки запален поп-рок фен или кралица на танците – достатъчно малък, за да се побере на дланта ви и толкова лек, че да можете да го носите навсякъде.

Високоговорителят MS500 е проектиран за външна среда с устойчиво при напръскване покритие и с удобна каишка, което го прави перфектен за закачане към чанта или за носене на китката. Това го превръща в идеален аксесоар за ежедневна употреба навън и гарантира, че музиката ви ще се чува силно и стилно.

Bluetooth технологията дава възможност телефона ви да се ползва като дистанционно управление за сменяне на песните и усилване на звука, което ви позволява да се отпуснете под звуците на музиката без да се налага да ставате. Просто свържете високоговорителя с който и да е мобилен телефон в обхват от 10 метра и само след секунди ще чуете как любимите ви песни звучат с ясен звук и богат бас.

Освен това,, не е необходимо да се занимавате с жици или зарядно устройство, тъй като устройството се захранва с две АА батерии, които ви позволяват да се потопите в музиката за почти 5 часа.

Външният безжичен високоговорител MS500 е съвместим с повечето Bluetooth телефони на Sony Ericsson и други марки.

Дизайнерът на безжичния външен високоговорител MS500 Леонардо Салдзедо споделя: „Ако трябваше да опиша MS500 с три думи, бих избрал тези – забавление, компактност и свобода. Думата свобода тук има различни значения, тъй като се отнася до лекото, малко и устойчиво при напръскване тяло, което ви дава възможност да го носите навсякъде. Липсата на кабели осигурява свобода на движение, а удобната каишка позволява да го закачите на китката си или към дрехите си, за да можете стилно да обогатите живота си с музика.”

Коментар