Ще отговаряме на Android съобщения от Windows 10

Потребителите на Windows 10 ще могат да отговарят на известия от Android смартфона директно от своя компютър (източник: Microsoft Your Phone)

Microsoft продължава да развива приложението Your Phone за операционна система Windows 10. Още една интересна функция е достъпна за участниците в програмата за тестване Windows Insiders.

Новината обяви Аарти Хатър, старши мениджър за софтуера на Microsoft, на страницата си в социалната мрежа Twitter. Функцията позволява на потребителя да да отговаря на известията от Android директно от компютър под Windows 10, без да докосва смартфона.

До този момент Your Phone позволяваше на потребителите да виждат Android известията и да ги изтриват от компютъра си, но за да отговорят на съобщенията, трябваше да вземат смартфона и да водят кореспонденцията от него.

Напоследък Your Phone получи редица малки, но полезни актуализации, които разширяват оперативната съвместимост между компютъра и смартфона. Така например, приложението започна да показва нивото на батерията на смартфона и се научи да приема и провежда разговори.

Даунлоуд: Your Phone

Коментар