Продължава инициативата “Достъпен софтуер”

И през настоящата година фирма Микроинвест продължава да предлага облекчени условия при покупка на софтуер от клиенти в общини с над 35% по-голяма безработица от средната за страната.
Всички фирми, регистрирани в тези общини, могат да закупуват с 30% отстъпка продукти с марката Microinvest. Условието важи само ако покупката е направена през онлайн формата на сайта на доставчика – microinvest.net.
Микроинвест стартира кампанията "Достъпен софтуер" през 2008 г. В рамките на първата година от инициативата са закупени над 150 лиценза на продукти с марката Microinvest.
Анкета, която проведохме сред потребителите, показа, че по-ниската цена не е била стимул за избор на конкретния софтуер, а въобще за взимане на решение за оптимизация на бизнеса”, съобщи във фирмения си блог Микроинвест.
В последните седмици активността на партньорите в общините с повишена безработица рязко се е повишил. Това доказва ефективността на подобна програма в тежки за бизнеса времена, коментираха от компанията.
Списъкът на общините с равнище на безработица с или над 35% по-високо от средното за страната, е публикуван на сайта на Микроинвест.

Коментар