Атрактивни мишки допълват колекцията на Prestigio

Prestigio добави нова линия компютърни мишки към колекцията Carbon от продукти в атрактивни цветове – огнено-червено и карбонови детайли.
Моделът PJ-MSL2B е високопроизводителна Bluetooth безжична лазерна мишка, която дава необходимата скорост и ефикасност. Мишката е с лазерна технология и резолюция до 1600 dpi.
PMSL2B се захранва от две алкални AAA батерии и поддържа всички Windows OS, вкл Vista. Дизайнът на мишката е лек и ергономичен, а гумираната повърхност отстрани осигурява по-удобна и лесна навигация.
Вторият модел е безжична лазерна мишка с 5 бутона и резолюция до 1600 dpi. Мишката е с радио-честотна технология от 2.4GHz за по-добра продуктивност и връзка, със стандартно мини USB свързване към компютъра. Този модел е с ниска консумация на ток и гарантира до 650 часа продължителна работа с 2 алкални батерии.
Мишката е Plug-and-Play и поддържа всички Windows OS. Както и по-горния модел, има същия ергономичен дизайн и е гумирана отстрани. Предлага се в няколко размера – малка (PJ-MSL1W), средна (PJ-MSL2W) и голяма (PJ-MSL3W).
Третият модел в новата линия от мишки също се отличава с добра производителност, скорост и ефективност. Мишката е жична, с 5 бутона и оптична технология с резолюция до 1600 dpi. Потребителят има избор на три размера – малка, средна и голяма.

Мишките са част от новата колекция на Prestigio  Carbon, която предлага високопроизводителни дискове за съхранение и уеб-камери, в същата цветова схема.

Коментар