Audials Music – софтуер за музикалните любители

С Audials Music ще си припомните дните, когато сте записвали песни от радиото на аудиокасети
(екранна снимка: Audials Music)

Повечето хора днес слушат музика от най-различни източници. Някои обичат Spotify, защото той им предлага най-новите издания, други се придържат към Soundcloud заради качеството на звука, визуализацията и безплатните файлове, а повечето използват YouTube по навик. Но има много фенове, които използват всички гореспоменати платформи, плюс още няколко.

Много разработчици на приложения се опитват да улеснят живота на меломаните, като им помагат да използват всички поточни услуги от едно място. Програмата Audials Music прави точно това и още много други неща.

С Audials Music можете да си припомните за старите дни, когато сте записвали песни от радиото на празни аудиокасети. Можете да записвате песни директно от редица стрийминг платформи, като Spotify, Deezer, Amazon Music, YouTube, Soundcloud, Pandora, Google Play Music и др. Но трябва да имате предвид , че програмата не работи еднакво с всички от тях.

Така например, ако искате да запазите музика от Spotify, трябва да оставите услугата за стрийминг да я възпроизвежда като радио, докато Audials Music записва звука. Но ако искате да запишете аудио от YouTube, можете просто да копирате и поставите съответния линк в интерфейса на приложението.

Можете да използвате Audials Music и за намиране на музика, било то като търсите по изпълнител, жанр, плейлисти и компилации или чрез функцията Music Zoom. Тя показва музикалните жанрове и изпълнители като галактика, която можете да изследвате, като просто плъзнете мишката.

Audials Music може да ви помогне също да организирате вашите плейлисти или да конвертирате файлове в различни формати. Това в никакъв случай не е перфектно или революционно приложение, но многото му полезни функции го правят препоръчително за любителите на музиката.

Даунлоуд: Audials Music

Коментар