SugarSync – синхронизира и споделя информация

SugarSync има удобен интерфейс с табове за лесно превключване между различните функционалности

SugarSync има удобен интерфейс с табове за лесно превключване между различните функционалности

Услугата SugarSync е предназначена за синхронизиране на информация между много компютри, както и за споделяне, с минимални усилия от страна на потребителя.

SugarSync се явява клауд-базиран сторидж инструмент, с помощта на който можете да качите най-важните си документи в облака и да имате достъп до тях по всяко време и от всяко място, както и да синхронизирате съдържанието на домашните папки и тези в офиса.

За да ползвате SugarSync, е необходимо да си създадете акаунт с имейл адрес и парола, който ще ви позволи достъп до данните от всеки компютър, свързан към интернет. 

Приложението има удобен интерфейс с табове за лесно превключване между различните функционалности. В допълнение, SugarSync предлага няколко менюта за по-лесен достъп, когато искате да синхронизирате или споделите специфични папки.

SugarSync е полезен инструмент, ако работите на множество компютри, но не искате да носите постоянно и навсякъде USB флашки и други сторидж устройства. Приложението поддържа на едно място актуалните версии на важните файлове, като ги синхронизира между различните компютри, спестявайки главоболия на потребителите.

Услугата е платена, като са налични различни планове, в зависимост от нуждите. Пробен 30-дневен акаунт е достъпен за ползване безплатно.

Даунлоуд: SugarSync

Коментар