WinGate – споделя и контролира интернет достъпа

WinGate предлага възможности за конфигуриране, наблюдение и контрол на мрежовия трафик с цел оптимизиране на интернет връзките в локалната мрежа

WinGate предлага възможности за конфигуриране, наблюдение и контрол на мрежовия трафик с цел оптимизиране на интернет връзките в локалната мрежа

WinGate се явява мощно средство за споделяне на достъпа до интернет между всички компютри, свързани в локалната мрежа. Програмата предлага възможности за конфигуриране, наблюдение и контрол на мрежовия трафик с цел оптимизиране на интернет връзките в дадена организация.

WinGate използва NAT или прокси технология, както и усъвършенствани правила. Всяко правило може да включва планиране за ограничение на достъпа до определени интервали от време.

Програмата разполага и със защитна стена, която предпазва компютрите в мрежата от опасно интернет съдържание. Нежеланите връзки могат да се блокират или пренасочат чрез използване на филтри за сигурност.

WinGate включва също имейл инструмент, който позволява на сървъра да хоства имейл домейни, да конфигурира пощенски кутии и да филтрира съобщенията преди да бъдат разпределени към потребителите в мрежата.

В допълнение, WinGate предлага множество инструменти за диагностика на мрежови проблеми. Системата за уведомления позволява на администратора да получава информация за важните събития по електронна поща.

Даунлоуд: WinGate

Коментари по темата: „WinGate – споделя и контролира интернет достъпа”

добавете коментар...

  1. mmk

    WinGate ми навява някаква спомени от много далечното минало; не знаех че го има още

Коментар