ERP Academy с отворена лекция за дигиталната трансформация

Дигитална трансформация е неотменим приоритет за повечето бизнеси днес
(снимка: CCO Public Domain)

Специалисти от ERP Academy ще проведат отворена лекция на тема „Запознаване с ERP и дигитална трансформация на бизнеса” на 16 ноември (събота) от 09:00 до 17:30 часа в зала 501 на Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Това е пилотната лекция, която въвежда студентите в света на най-мащабните решения за управление на бизнеса, част от първата магистърска програма по ERP в България „Бизнес софтуер и ERP платформи”.

По време на събитието гост-лектори ще бъдат доц. д-р Наталия Футекова – основател на ERP Academy и управляващ съдружник на софтуерната компания ERP.BG, доц. д-р Огнян Томов, Владимир Филипов – управител на NearSoft Europe и Росен Караиванов – управител на Team VISION Bulgaria.

Лекцията ще бъде фокусирана върху ERP (Enterprise Resource Planning) системите – централния елемент от всяка съвременна корпоративна инфраструктура, който обхваща всички аспекти от продажбата, внедряването и развитието на този тип софтуерни системи, със силен акцент върху принципите, организацията и методологията.

Друга основна тема, която ще бъде засегната, е все по-бързо набиращата скорост дигитална трансформация на бизнеса. Лекцията е безплатна, като желаещите трябва да заявят своето участие на сайта на ERP Academy.

Сред лекторите, които подкрепят събитията и обученията на ERP Academy са представители на някои от най-успешните компании в сектора в България, както и консултанти от водещи международни компании, които запознават студентите с най-новото от дигиталната трансформация на бизнеса.

Коментар