Kugoo S1 – пъргав, издръжлив и ценово достъпен е-скутер

Електрическите скутери се радват на изключителна популярност, особено в големите градове

В последните години електромобилността е във фокуса на вниманието. И докато електрическите автомобили все още са рядкост на повечето пазари, по-малки превозни средства като е-скутерите се радват на изключителна популярност.

Едни от най-добрите електрически скутери, достъпни на пазара, са Kugoo S1 и неговият по-класен събрат Kugoo S Pro. Тези тротинетки могат да се намерят на много добри цени в големите онлайн магазини като GeekBuying, благодарение на честите промоции и купоните за отстъпка – Kugoo S1 се предлага в момента за $255,99 с купон GKB223S, докато Kugoo S1 Pro струва $322,99 с купон GKB224S.

Тъй като доставките са от европейски склад, покупката на Kugoo не се оскъпява с допълнителните мита, а самата доставка е напълно безплатна в рамките на няколко дни, подчертават от онлайн търговеца.

Е-скутерите Kugoo S1 и Kugoo S1 Pro са сред най-търсените на пазара

Kugoo S1 разчита на мощта на 350-ватов мотор, или със 100W повече от конкурентния модел Xiaomi  M365 (двата скутера са сравнени в сайта Xiaomi Planet). Скутерът Kugoo има предимство и в максималния товар, който може да поеме – 120 кг срещу 100 кг. Конструкцията му е направена от здрава и лека алуминиева сплав – Kugoo S1 тежи 11 кг, или с 1,5 кг по-малко от модела на Xiaomi.

Удобството е отличителна черта на Kugoo S1. Моделът позволява регулиране на височината на кормилото в 3 степени – 93 см, 107 см и 116 см, което го прави подходящ и за деца. Сгъваемата конструкция, вкл. на кормилото, осигурява желаната портативност при пренасяне и съхранение на скутера.

Това, което липсва на Xiaomi M365, е дисплеят. Макар и по-евтин, Kugoo S1 предлага цветен LCD дисплей, който показва скоростта, изминатото разстояние, времето, статус на батерията, продължителността на каране и друга полезна информация.

За безопасност на пътя Kugoo S1 е оборудван с предна LED светлина и задна предупредителна светлина. Спирачният път на скутера е 4 метра. Предната спирачка е автоматична, а задната е класическа ръчна, както при конвенционалните скутери без мотор.

Моделът поддържа три скоростни режима: 15 км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч. Производителят дава 30 км пробег с едно зареждане на батерията, но този показател зависи в крайна сметка от натоварването и скоростта.

Kugoo S1 се сгъва за броени секунди за по-удобно носене

Kugoo S1 разполага с 8,5-инчови твърди гуми със защита срещу хлъзгане. Шофирането с такива гуми не е толкова удобно, колкото при конвенционалните гуми, но производителят се е погрижил за това, като е поставил амортисьор точно над предното колело.

Можете да купите този отличен скутер тук: Kugoo S1на цена от $255,99 с купон за отстъпка GKB223S и безплатна доставка от европейски склад, без допълнителни митнически такси.

LCD дисплеят отпред на кормилото показва полезна информация

По-скъпият модел Kugoo S1 Pro ще ви предложи подобрени характеристики за сигурност на пътя. Той има допълнителни светлини отстрани на дръжките, както и рефлекор зад предната гума. Гумите на Pro модела също са по-издръжливи, с по-дълбоки протектори, а това ги прави по-подходящи за каране в дъждовни условия.

Можете да купите Pro модела тук: Kugoo S1 Proна цена от $322,99 с купон за отстъпка GKB224S и безплатна доставка от европейски склад, без допълнителни митнически такси.

Коментар