Ултра евтин градски е-скутер – Welkin WKES006

Welkin WKES006 е семпъл и евтин електрически скутер за градско пътуване

Кажете сбогом на изнервящите задръствания при пътуване в града. Един достъпен като цена електрически скутер, при това сгъваем за лесно пренасяне и достатъчно здрав, за да издържи голям товар, ще ви осигури безпроблемно придвижване и в най-натоварените часове. Ето за какъв модел става въпрос…

Той има всички необходими качества, за да направи пътуването в града по-бързо и не толкова мъчително в делничните дни. Но още по-хубавото е, че Welkin WKES006 E-scooter идва на страхотна цена – този електрически скутер се предлага само €174,99 в глобалния онлайн магазин Cafago и се доставя безплатно от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Welkin WKES006 е направен от здрава и лека алуминиева сплав, издържа товар до 120 кг

Оборудван с мощен мотор 350 W, е-скутерът може да се движи из града с лекота и със стил. Нещо повече, с него може да изкачвате наклони до 15 градуса, което го прави подходящ за всякакви терени. А фактът, че се сгъва за лесно пренасяне и съхранение, е безспорно удобство.

Освен това Welkin WKES006 не е придирчив към натоварването – поема водачи с тегло до 120 кг, тъй като e достатъчно силен, направен е от здрава и лека алуминиева сплав. Поема удари и преодолява неравни терени, като тротоари например.

В сгънато състояние Welkin WKES006 се пренася удобно в багажника на колата

Тази тротинетка не е от най-бързите, развива скорост до 24 км/ч. Но трябва ли ви наистина повече по градските улици, където опасностите дебнат отвсякъде. Карайте разумно, за да предпазите и себе си, и околните от инциденти.

Пробегът на Welkin WKES006 е далеч от рекордите, по-скоро е реалистичен – 15 км, но за тази цена, толкова. Батерията с капацитет 7,5Ah се зарежда за около 4-5 часа с приложения адаптер от стандартна електрическа мрежа AC 100-240V 50/60 Hz.

Welkin WKES006 е оборудван с 8-инчови непневматични предни и задни гуми

Стигаме до гумите, които са особено важни за всяко подобно возило. В случая има 8-инчови непневматични гуми отпред и отзад. Да, те ще возят по-твърдо от пневматичните, но от друга страна, са по-здрави.

За безопасно каране, включително нощем, са предвидени предни и задни светлини, както и електрическа спирачка. Welkin WKES006 е водоустойчив по стандарта IPX54, но едва ли е разумно да го карате в дъждовно време, по-скоро не правете това.

Welkin WKES006 се доставя в комплект със зарядно, чанта, инструменти и документация

Важната информация за вашето пътешествие се вижда в реално време на дисплея, разположен отпред – тук са данните за скорост, изминато разстояние и състояние на батерията. Скутерът е доста лек, целият комплект тежи по-малко от 14 кг. В кутията ще намерите самата тротинетка, зарядно устройство, чанта за инструменти и документация.

Можете да купите този евтин е-скутер тук: Welkin WKES006 E-scooter – само за €174,99 в глобалния онлайн магазин Cafago и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар