ENGWE S6 – сгъваем електрически скутер с удължен пробег

За града и извън него, сред природата – ENGWE S6 е подходящ за всякакви условия

Феновете на електрическите скутери имат голям избор – на пазара се предлагат модели от различни класове и цени, така че всеки да намери това, което отговаря на изискванията и бюджета му. Представяме тук един интересен е-скутер, който е мощен и същевременно има удължен пробег, спрямо масовите модели.

Сгъваемият електрически скутер ENGWE S6 Folding Electric Scooter идва с мощен мотор 500W, пробег до 60 км и максимална скорост 45 км/ч – ще получите тротинетката с тези характеристики на много прилична цена от €398,87 с код за отстъпка RENGWE3 в глобалния онлайн магазин Tomtop. Важно е също така, че е-скутерът се доставя безплатно от европейски склад. 

В сгънато състояние ENGWE S6 е по-удобен за транспортиране и съхранение

Това е модел за всякакви условия, включително за каране в града и сред природата. 10-инчовите безкамерни гуми са устойчиви на пробиване и осигуряват стабилно каране дори по неравен терен. Освен това са устойчиви на вода по стандарта IPX4, което предполага, че скутерът ще се държи солидно и в дъждовно време, както и по мокри пътища.

Моторът с номинална мощност 500W (пикова 700W) и батерията с капацитет 48V 15,6AH осигуряват на ENGWE S6 максимална скорост от 45 км/ч и пробег до 60 км с едно зареждане, или с 30% повече, отколкото масовите тротинетки, предлагани на пазара.

ENGWE S6 се отличава с до 30% по-дълъг пробег при товар от оптималните 75 кг

Сгъваемият дизайн прави този е-скутер лесен за съхранение и транспортиране, много удобен за ежедневно пътуване или приключения през уикенда – в сгънато състояние е само 110х25х55 см. Направен е от желязо и тежи 25 кг. Здравата конструкция на скутера поеме полезен товар до 120 кг, а приложимата височина е 130-200 см, тоест подходящ е на практика за всеки.

Прави впечатление и широката площадка за краката на ENGWE S6 – тя е 9,4-инчова, което гарантира достатъчно място за удобно стоене и комфорт дори при по-дълги карания. Кормилото и височината на седалката се регулират, така че да паснат на притежателя на тротинетката.

Широкото стъпало на ENGWE S6 осигурява комфортно каране и на по-дълги разстояния

Да не пропуснем и интелигентният дисплей отпред на кормилото. На него ще виждате цялата необходима информация с един поглед, включително скорост, живот на батерията и други данни. Не на последно място, ENGWE S6 е снабден с множество източници на светлина, които гарантират, че сте видими за други шофьори и пешеходци за безопасно каране.

ENGWE S6 е мощен, здрав и издръжлив, на много достъпна цена

Можете да купите изгодно е-скутера тук: ENGWE S6 Folding Electric Scooter – за €398,87 след въвеждане на код за отстъпка RENGWE3 в глобалния онлайн магазин Tomtop, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар