NovaMile KickScooter N20 Pro – достъпен е-скутер за града

NovaMile KickScooter N20 Pro е лек, пъргав и издръжлив скутер за всеки

Електрическият скутер трябва да е надежден, издръжлив, удобен за каране, за пренасяне и съхранение. Всички тези качества на градските тротинетки вече са достъпни на приемлива цена за масовия потребител. Разглежданият тук модел потвърждава това.

Пъргав и издръжлив електрически скутер, който се сгъва за лесно пренасяне – това е NovaMile KickScooter N20 Pro, предлаган в момента на много изгодна цена от €229 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад. Моделът е подходящ за ползване в градски условия, както от мъже, така и от жени – за пътуване до работното място, до училище или просто за развлечение.

NovaMile KickScooter N20 Pro е направен от здрава алуминиева сплав и тежи само 12,5 кг

Е-скутерът е оборудван с мощен 350-650W мотор, голям LED дисплей и двойна спирачна система за безопасно каране. Здравият корпус от авиационна алуминиева сплав може да поеме до 120 кг, тоест почти всеки, независимо от килограмите си, може да се възползва от това изгодно предложение за градска мобилност.

NovaMile KickScooter N20 Pro развива максимална скорост 25 км/ч, която е напълно достатъчна за бързо придвижване в града. Ако бъдем честни, по-висока скорост никак не е препоръчителна, предвид рисковете от натоварения трафик, пешеходците и като цяло усложнената среда за шофиране по градските улици.

В сгънато положение NovaMile KickScooter N20 Pro се пренася лесно и заема малко място за съхранение

Снабден с батерия 42V 360Wh, е-скутерът може да измине до 30 км с едно зареждане, което е нормален пробег за тротинетка от този ценови клас. Времето за зареждане е приблизително 5 часа от стандартната елмрежа и включеното в комплекта зарядно 63W. Състоянието на батерията, наред с режима на каране и други важни данни са лесно видими на големия LED екран отпред.

Със здравите и устойчиви 8,5-инчови гуми тип “пчелна пита” с абсорбиране на ударите, NovaMile KickScooter N20 Pro е стабилен на пътя и може да се ползва без проблеми по асфалт, равни повърхности и терени с препятствия под 1 см и дупки под 3 см. Двойната спирачна система – предна e-ABS и задна дискова – осигурява ефективно спиране за безопасност на водача и околните.

Предното LED табло на NovaMile KickScooter N20 Pro показва всички важни данни

Моделът поддържа три скоростни режими – съответно 10, 15 и 25 км/ч – и може да катери наклони до 15 градуса. Освен това е водоустойчив по стандарта IP54. Разполага с предна LED светлина и заден стоп за безопасно каране, включително нощем. Можете да го управляване удобно и от мобилно приложение.

Както вече изтъкнахме, NovaMile KickScooter N20 Pro е сгъваем, което го прави лесен за пренасяне – особено ценно за потребителите в града – и освен това заема по-малко място за съхранение. В сгънато състояние има размери 108x43x49 см и определено това е облекчение, ако апартаментът ви е малък. Този скутер е и доста лек, тежи само 12,5 кг, за разлика от други модели, които са двойно по-тежки.

NovaMile KickScooter N20 Pro разполага с удобна, широка платформа за краката

Можете да купите тротинетката изгодно тук: NovaMile KickScooter N20 Pro – за €229 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни. В комплекта влизат зарядно устройство и документация.

Коментари по темата: „NovaMile KickScooter N20 Pro – достъпен е-скутер за града”

добавете коментар...

  1. Въпрос!

    Защо нямат каски, наколенки и подлакътници?

Коментар