NAVEE S65 и NAVEE N65 – два мощни е-скутера, издръжливи и удобни

Електрическият скутер NAVEE S65 има ергономичен дизайн за лесно сгъване и пренасяне

Макар че вече е късна есен, тротинетките остават актуални като екологично и удобно превозно средство за града и не само там. Представяме два интересни модела, които се отличават със стабилност на пътя, издръжливост и ергономичен дизайн.

Първият модел NAVEE S65 е и по-скъпият от двата – струва €559 в глобалния онлайн магазин Cafago с безплатна доставка от европейски склад. Това е електрически скутер с 500W редукторен мотор (комбинира двигателя и трансмисията в едно) и задно задвижване, който ускорява до 25 км/ч, може да измине 65 км с едно зареждане на батерията и се катери по наклон до 25%.

NAVEE S65 е свръх-издръжлив и поема товар до 120 кг

Литиевата батерия наистина заслужава внимание – тя е с голям капацитет 48V 12,75 Ah, за да осигури този свръх-дълъг пробег. С подобна издръжливост, е-скутерът ще отговори на нуждите за по-дълги пътувания на възрастни и тийнейджъри. В допълнение, вграденият BMS чип ефективно управлява батерията, за да гарантира нейната безопасност.

NAVEE S65 използва система с двойно окачване – предно и задно – и ефективна абсорбция на удари, така че да се справи с различни пътни условия, докато осигурява комфортно изживяване при каране. Големите 10-инчови самоуплътняващи се безкамерни гуми имат добра проходимост с отлично поглъщане на удари, което прави карането по-удобно и стабилно.

Площадката на NAVEE S65 е широка и стабилна за безопасност на водачите

Този е-скутер разполага с три режима на каране: ходене със скорост 5 км/ч, стандартен с 15 км/ч и спортен с 25 км/ч, за да отговори на различните стилове на шофиране на потребителите. Изработен е от висококачествен авиационен алуминиев материал и поема натоварване до 120 кг.

Вграденото LED табло отпред на NAVEE S65 е мултифункционално и показва ясно, в реално време, данни за шофиране, скорост, режим на каране и живот на батерията. Смарт мобилно приложение Go Navee също предлага статистика за каране в реално време след свързване към скутера безжично чрез Bluetooth, поддържа настройка на круиз контрол, самопроверка на превозното средство и други функции.

NAVEE S65 е отличен скутер за възрастни и тийнейджъри

Не на последно място, е-скутерът е водоустойчив по стандарта IPX5, което гарантира, че ще се справи с повечето метеорологични условия. Освен това е лесен за пренасяне и съхранение, тъй като има ергономичен сгъваем дизайн. Предна светлина 2,5W гарантира безопасност при шофиране на тъмно.

Можете да купите е-скутера тук: NAVEE S65 500W Geared Motor Electric Scooter – за €559 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

NAVEE N65 развива скорост 25 км/ч и изминава 65 км с едно зареждане

Вторият модел, който представяме днес, е NAVEE N65 – този е-скутер е значително по-евтин, струва €359 след купон за отстъпка SKNR3 в онлайн магазина Cafago и също се доставя безплатно от европейски склад. Тук двигателят е безчетков с мощност 500W за стабилно каране, като производителят отново набляга на способността на модела да се изкачва по наклон до 25%.

И за този е-скутер е характерна голямата издръжливост. Захранван от литиева батерия с капацитет 48 V/12,5 Ah, моделът N65 има пробег до 65 км с максимална скорост 25 км/ч – просто забравете за неудобството на честото зареждане. BMS чипът подобрява живота на батерията, мощността, експлоатационния живот и сигурността.

NAVEE N65 излъчва стабилност и увереност – поема товар до 120 кг

Е-скутерът поддържа 2-степенна регулируема скорост от 25 км/ч и 15 км/ч, която може да бъде зададена чрез бутон и показана на LED екрана, наред със състоянието на батерията, мощността и други параметри. Смарт приложение показва статистика за каране в реално време и дава възможност за настройка на круиз контрол и самопроверка на превозното средство.

NAVEE N65 е оборудван с широки 10-инчови пневматични гуми, покрити с крос-кънтри шарка на протектора. Те осигуряват по-добро сцепление и устойчивост на убождане, издръжливи са и се адаптират към различни пътни настилки за гладко каране. Предният LED фар и задната светлина правят безопасно карането на тъмно.

NAVEE N65 разполага с широки 10-инчови гуми за сигурно каране

Моделът разполага с предна EABS и задна дискова спирачка, което помага за постигане на кратък спирачен път и по този начин осигурява на водачите безопасно каране, когато трябва да реагират по спешност. Прави впечатление и широката платформа от магнезиева сплав – 17 см, която е стилна и противоплъзгаща, а това означава повишена стабилност при каране.

NAVEE N65 има рамка с висока якост и е способен да поеме товар до 120 кг. Това е модел за възрастни и тийнейджъри, които могат да разчитат на возилото както за кратки, така и за дълги пътувания. За улеснение, иновативната система за сгъване с двойно въртене освобождава потребителите от предварително сглобяване и помага за удобно носене и съхранение на скутера.

Платформата на NAVEE N65 е доста широка и противоплъзгаща се

Можете да купите този е-скутер тук: NAVEE N65 500W Electric Scooter – за €359 след купон за отстъпка SKNR3 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар