KAIROU HR18 PRO – висок клас е-скутер на достъпна цена

KAIROU HR18 PRO е мощен, издръжлив и стабилен е-скутер за градско каране

Ако търсите  електрически скутер от висок клас, който няма да ви разори, един нов модел може да задоволи претенциите ви. Той притежава отлични характеристики и неустоимо съотношение качество/цена.

Представяме модела KAIROU HR18 PRO – електрически скутер със здрав дизайн, издръжлив и обезопасен, на много привлекателна цена. Предлага се изгодно само за €399,99 след купон за отстъпка RSFPK3 в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.

KAIROU HR18 PRO е оборудван с големи 10-инчови пневматични гуми

Тротинетката се доставя частично сглобена, като единствено е необходимо да се фиксира кормилото с винтовете и включения в комплекта шестограмен ключ. Дизайнът е опростен и изчистен, пригоден за използване в града – е-скутерът има размери 117x53x120 см и тегло 20 кг. Но още по-ценното е, че може да се сгъва за 3 секунди, което го прави лесно преносим в багажника на кола и дори в градския транспорт.

KAIROU HR18 PRO има здрава конструкция и може да издържи натоварване до 125 кг. Платформата за краката е широка, с размери 49×17 см, и с гумирана повърхност за по-добро сцепление. Сертификат IP54 гарантира водоустойчивост при пръскане с вода за 10 минути, но не ви съветваме да карате в дъждовно време.

KAIROU HR18 PRO се сгъва само за 3 секунди и се пренася удобно в багажник на кола

Бутоните за управление, разположени на кормилото, са големи и удобни и също са покрити с гума. Налични са механичен звънец, кука за заключване на скутера, лост за управление на предната спирачка, както и за ускорение. Дисплеят е голям, цветен, и показва текущата скорост, общо изминатите километри, оставащия заряд на батерията и избрания режим на шофиране, който се управлява с бутон под дисплея.

KAIROU HR18 PRO е оборудван с 500W безчетков заден мотор с пикова мощност от 800W и развива максималната скорост до 45 км. Принос тук има и батерията от 48V (обикновено е 36V при други модели), която осигурява адекватна поддръжка на двигателя. В допълнение към режима „разходка”, предназначен за пешеходни зони, е-скутерът поддържа 3 режима: ECO до 12 км/ч; D (движение) до 20 км/ч и S (спорт) без ограничение на скоростта.

Информационното табло на KAIROU HR18 PRO показва най-важните данни за карането

Декларираният пробег е 40/50 км, но това е при идеални условия, които щадят батерията. Реално, може да очаквате около 30 км с едно зареждане, според първите отзиви от потребители на модела. Батерията се презарежда напълно за около 6 часа. Скутерът се представя добре и по наклонен терен под ъгъл до 15°, което означава, че ще се справи с повечето стръмнини по пътя в градски условия.

KAIROU HR18 PRO е подсигурен с две спирачки, които работят в синхрон. Отзад е електронната спирачка, която също възстановява кинетичната енергия, а отпред има барабанна спирачка, която е достатъчно ефективна, но и по-трудна за поддръжка. Безопасността е допълнена от преден фар и задна светлина, която действа като мигащ стоп при спиране и помага при паркиране. 2 рефлектора на задното колело подобряват видимостта нощем.

Предният фар на KAIROU HR18 PRO осигурява комфорт и безопасност при нощно каране

Един от най-важните компоненти са гумите. Те са 10-инчови пневматични и осигуряват по-голяма стабилност и комфорт от класическите 8,5-инчови гуми. Скутерът има двойна система за поглъщане на удари както на предните, така и на задните колела, което подобрява комфорта при шофиране дори по лош път. Всичко това допринася за по-добро сцепление, по-добро спиране и по-голяма сигурност на пътя.

KAIROU HR18 PRO може да се управлява и от мобилно приложение през Bluetooth интерфейс. В него са налични много информация и функции, вкл. за активиране на фара, алармата, избор на режим на шофиране, стартиране без тяга (нулев старт) и активиране на круиз контрол, както и полезна функция против кражба, която възпрепятства задвижването и блокира задното колело.

KAIROU HR18 PRO се позиционира като идеален електрически скутер за градски условия

В заключение, този е-скутер е много конкурентен като възможности и цена, осигурява комфортно возене и е достатъчно мощен и издръжлив. Компактна и лека, тротинетката е идеална за използване в града. Цената е поносима за повечето купувачи, които искат електрически скутер със сериозни характеристики. Още повече, че сега моделът се предлага изгодно с отстъпка.

Можете да купите е-скутера тук: KAIROU HR18 PRO E-scooter – за €399,99 след купон за отстъпка RSFPK3 и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „KAIROU HR18 PRO – висок клас е-скутер на достъпна цена”

добавете коментар...

  1. СтоЯн

    Това не е висок клас тротинетка. Аз имам такава, teverun Fighter 11 , а тази китайска бангия е обикновена тротинетка от най-нисък клас

  2. УжасТ

    до този под мен:

    хапчетата не са само за окраса мен!

  3. Ужас

    В едно съм се убедил Китайците са царе на спестяването което никой нормален човек няма да направи но те “спестяват едни доларчета даже центове” и след това заради тея спестявания всички ги псуват заради това и скама продължава да им носи пари.
    Ако в криптото се инвестира и всички ти го казва с пари за които НЕ ти пука ако ги загубиш – то за копуване на китайски стоки никой не ти го казва – а аз ви казвам СКАМ са китайските стоки.
    Айде ся какво става като се строши част защото ще стане то е предвидено да се случи ама части НЯМА и няма и да има щото фирмата ще забравили или най добре фалирала, същото спестяване е и за спирачките – как може всички евтини велосипеди/колела да имат хидравлични дискови спирачки И те всичките спират ама мнооого ама супер-добре ама тук НАЙ важното особено за дивашкия изток България наречен БГ улици където нарочно постоянно умишлено за да се потрошиш ТЕ засичат и никой не ги глобява щото ченгетата са за бакшиши от които да спечелят а не некакви си там лигльовци искали да не замърсяват.

Коментар