Xiaomi Redmi Note 8T и Xiaomi Air 2 – перфектната комбинация

Xiaomi Redmi Note 8T привлича с комфортния си 6,3-инчов екран с резолюция FHD+

Едва ли бихте се възползвали максимално от възможностите на един хубав смартфон, ако не разполагате с качествени слушалки – това е най-ценният мобилен аксесоар, който е способен да промени драстично потребителското изживяване. Комбинацията от Xiaomi смартфон и безжични слушалки със сигурност ще отговори на повишените изисквания към аудио преживяването.

Един от най-стойностните като цена и възможности смартфон, Xiaomi Redmi Note 8T, се предлага в момента с привлекателна отстъпка в глобалния онлайн магазин GeekBuying – за $179,99 (вместо $199,99) с купон 3YKJZXPT и безплатна доставка. Заедно с него можете да се възползвате и от намалението за безжичните слушалки Xiaomi Mi Air 2 – те струват $69,99 (вместо $74,99) с купон за отстъпка 1111GKB05.

Xiaomi Redmi Note 8T е модерно устройство, което предоставя голям 6,3-инчов екран с резолюция FHD+ (2340×1080 пиксела) и може да се ползва във всички разпространени мобилни мрежи, вкл. 4G, 3G и 2G. Предоставя два слота за сим карти и работи под управление на актуална операционна система Android 9.0, надградена с фирмения интерфейс MIUI 10.

Xiaomi Redmi Note 8T работи под управление на операционна система Android 9.0

Смартфонът разчита на мощен 8-ядрен процесор Snapdragon 665 на тактова честота 2,0 GHz, допълнен от 4GB оперативна памет и 64GB постоянна памет – достатъчно голям хардуерен ресурс за гладка работа с Android приложения, забавления с видео, гейминг и сърфиране в интернет.

Xiaomi Redmi Note 8T се отличава с четворна основна камера, разположена на гърба – 48.0MP+8.0MP+2.0MP+2.0MP и предна камера с резолюция 13.0MP. Няма съмнение, че с този смартфон ще правите отлични снимки, видео и селфита.

Xiaomi Redmi Note 8T е оборудван с четворна основна камера

Батерията с капацитет 4000 мАч осигурява 2-3 дни автономна работа на смартфона. Устройството се зарежда през реверсивен USB Type-C порт и разполага още с аудио гнездо, слот за microSD карти памет, скенер на пръстов отпечатък и NFC модул. Разглежданият модел е изпълнен в сив цвят.

Можете да купите смартфона тук: Xiaomi Redmi Note 8T – на цена от $179,99 (вместо $199,99) с купон за отстъпка 3YKJZXPT и безплатна доставка до България.

Безжичните слушалки Xiaomi Air 2 поддържат Hi-Fi звук 20-20000 Hz

Отлично допълнение към смартфона са безжичните слушалки Xiaomi Air 2 с вграден Bluetooth 5.0 чип, който осигурява стабилна връзка, висока скорост за предаване на аудио сигналите, съвместимост и висококачествен звук при слушане на музика и разговори, благодарение и на вградената L HDC Bluetooth HD декодираща технология.

Xiaomi Air 2 се зареждат за около 1 час от кутията, с която се доставят

Усъвършенстваният дизайн позволява гъвкаво превключване между слушане самостоятелно и от двама души за споделено изживяване на музиката. Технологията за намаляване на шума потиска звуците от околната среда по време на разговори, като гарантира качествен звук с висока резолюция, когато сте в шумна среда.

Xiaomi Air 2 са стерео слушалки с Hi-Fi честотен диапазон 20-20000 Hz, способни да приемат безжично аудио на разстояние до 10 метра от смартфона. Доставят се в комплект със зареждаща кутия и могат да работят автономно в продължение на 4 часа. Интересна е също възможността за гласово управление на английски език.

Xiaomi Air 2 са елегантен аксесоар, който допълва отлично смартфона

Можете да купите Bluetooth 5.0 слушалките тук: Xiaomi Mi Air 2 – на цена от $69,99 (вместо $74,99) с купон за отстъпка 1111GKB05 и доставка за символичните $1,43.

Коментар