Лаптоп за 169 лева на Черен Петък! Вижте как и кога…

„Лаптопите втора ръка”, които ще откриете в онлайн магазина Kozelat.com, са сертифицирани и преминали през фабрично обновяване на компоненти и тестове в сервиз
(снимка: Kozelat.com)

За 5-та поредна година онлайн магазинът Kozelat.com организира Черен Петък за компютърна техника. Много предложения, огромни намаления на лаптопи, компютри, монитори, софтуер и както винаги – гаранция за безплатна доставка при поръчка над 40 лв., съчетано с възможност за изплащане на кредит, обещават от търговеца. 

Сред акцентите, които се открояват тази година, са вече традиционният лиценз за Windows на цена 39 лв., компютър за 79 лв., монитор за 39 лв. и предложение за лаптоп за 169 лв. От магазина препоръчват предварително запознаване със сериите и моделите, както и опцията за безплатна консултация от онлайн съпорта на Kozelat.com, където всеки клиент се насочва съобразно бюджета, който има, и целта, за която ще използва техниката.

Kozelat.com е онлайн магазин за компютърна техника за всеки джоб и нужда, който работи с обновена техника вече пета  година. За това време в компанията многократно са се убедили, че предлаганите модели и серии са предпочитан избор, защото средният живот на един обновен лаптоп е 5 години, а усещането при използване на истински бизнес клас машина е несравнимо.

Огромни намаления в цените на лаптопи и компютри се очакват за Черния петък
(снимка: Kozelat.com)

Използване на компютър с MLC SSD диск осигурява още предимства – бързина и надеждност на работа. Нещо, което все по-рядко се случва с новата техника в средния ценови сегмент. Познаването на ключовите серии е важно при правилния избор. Екипът на онлайн магазина обобщава тенденциите в търсенето на обновена техника:

При моделите обновен компютър това са:

  • DELL OptiPlex 990
  • DELL OptiPlex 7010
  • DELL OptiPlex 3010
  • HP Compaq 8200 USDT
  • HP 800 G1 SFF
  • Lenovo ThinkCenter M91
  • Lenovo ThinkCentre M78

При моделите обновени лаптопи това са::

  • HP EliteBook 840 G1
  • HP EliteBook 840 G2
  • HP ProBook 645 G3
  • HP EliteBook 2170p
  • Dell Latitude E7540
  • DELL Latitude E5470
  • Lenovo ThinkPad T450

При моделите обновени монитори това са:

  • Монитор Fujitsu B19-6 LED, 19”
  • Монитор HP Compaq LA1951g, 19”
  • Монитор NEC 195NX, 19”
  • Монитор HP Compaq LA2205wg, 22”
  • Монитор DELL U2312HM, 23”
  • Монитор HP Compaq LA2405x, 24”
  • Монитор DELL U2412M, 24”

Техника втора ръка или обновена?! И каква е разликата

„Kомпютрите втора ръка” и „лаптопите втора ръка”, които ще откриете в Kozelat.com, са сертифицирани и преминали през фабрично обновяване на компоненти, тестове в сервиз и нямат нищо общо с това да „продам стария си компютър”. Средното време, което отнема да се обнови един лаптоп, е 5 часа.

Компютърна техника за всеки джоб и нужда предлага Kozelat.com
(снимка: Kozelat.com)

Какво трябва да знаете за Kozelat.com?

  • 91% от всички клиенти, закупили обновена техника от Kozelat.com, смятат, че качеството и параметрите са на изключително високо ниво.
  • 38% от всички посетители на сайта не знаят какво е обновена техника. Ако се чудите и вие, вижте статията тук.
  • 100% от всички служители в Kozelat.com използват обновена техника в къщи и в офиса.

На този Черен Петък онлайн магазинът ще предложим основно бюджетни варианти на професионална и бизнес клас техника, която може да си позволи всеки в България. На всеки клиент се предоставя опцията за безплатен преглед и тест при получаване и това ще бъде валидно за всички доставки по време на Черен Петък 2019 г.

Можете да следите актуалните Black Friday 2019 предложения за обновена техника тук.

Коментари по темата: „Лаптоп за 169 лева на Черен Петък! Вижте как и кога…”

добавете коментар...

  1. мхм

    Saevar
    Да, моя грешката за 850 евро, а не лева и пак – тоя лаптоп не става за нищо колкото и да си мислиш, че можеш да го оптимизираш. Точно става за леки задачки. Аз имам геймърски лаптоп Asus Rog и беше 3 бона когато го купувах, и съм сложил супер бързо NVMe SSD, но за съжаление вече е на 3 години стара видеокарта – 970м, i7 6700HQ и не ми върши работа за видео монтаж на 4к. Не знам коя версия на адоб пакета ползва жена ти, но я отвори 4к виде с Премиер или Афтър ефектс, сложи някоя цветова корекция натисни плей да го видим дали ще отлепи въобще 😀
    To60
    Моето момченце, малкия пъпчив сополанко си ти и точно ти няма как да ме учиш, да съм бил сложил 2 видеокарти на едно сървърно дъно, защото тия видеокарти имат абсолютно същата производителност на ЕДНА в софтуер за видеомонтаж или анимация. Затова се взима възможно най-добрия процесор и най-добрата видеокарта + супер бързи ссд-та, като едното е специално за кеш на афтър ефектс и не се ползва за нищо нищо друго, бърза РАМ и то повечко, поне 32 ГБ, щото като отвориш Премиер, Афтър Ефектс, Илюстратор и Аудишън и 20+ ГБ рам ги е изял. И за твое сведение вкъщи имам точно 8 видеокарти – 2 1070ti и 6 1070, ако можеше да вържеш няколко и да са мега производителни, в адобския пакет или 3д програми както си мислиш с малкото познания, които имаш, отдавна да съм го направил. И като тe гледам колко разбираш, точно ти си тоя дето викат специалисти да му сглобяват и инсталират компютъра 😀

  2. то6о жоров

    Мхм миришеш на пъпчасало геймърче на 15-20години което си мечтае за гейм конпитар с 5 видеокарти сли рткс плУс ргб подсветки, че да има за форумите и аверите дет немат кинта 🙂 брИчет успокой се, гепи едно сървърно дъно, тури му 2 видеокарти и получаваш много повече за много по-малко. Но ще се оправиш ли сам или ще трябва да платиш на “спИциалисти от някоя фирма да ти настроят готов за гейм на минекрафт и цс:с?”

    5к без монитор каза….

  3. Saevar

    Мхм
    първо казах че са 850 евра не лева,
    второ виждам че работи без засечки когато ползва Adobe пакета за графики,
    трото съм сис и нет админ и много добре знам как да си оптимизирам дадена машина
    четвърто преди месец си купих raspberry pi 4 което е арм 64 бита и поддържа 4К, и познай сложих му распбиан и коди медиа център, работи без засичане на 4к филми

    пето тествах на жената компа на телевизора на 4К и работи супер smooth….

  4. мхм

    Saevar
    явно си нямаш никаква представа нито от компютри, нито от криптовалути. Само ще ти дам цена за дъно, процесор, рам и видеокарта, с които да може да се монтират видеа в 4к каквато ми е работата – дъно и процесор 1500лв, РАМ@3200 32ГБ около 400-500лв, видеокарта – 2080ti – 2600лв. А захранване, охлаждане, ССД-та, кутия, монитор? С тоя лаптоп на жена ти за 850лв можеш да гледаш филми и да ползваш някви леки програми. Даже и 4к видео едва ли ще може да плейва без да насича.

  5. Saevar

    Мхм не си нормален, купих на жената преди месец и нещо лап топ за 850 евро и работи отлично, ползва го за графичен дизайн, има много добър екран FullHD и 4к също поддържа, компютрите дето говориш за над 5 бона за крипто копане ли ги ползваш ..?

  6. Мхм

    Не ми хвали компютър под 1500лв, ако трябва да си сглобя машина да ми върши работа, отиде към 5 бона без монитор. И това за стационарно ПС, лаптопите са малко по-скъпи, по-слаби, но за сметка на това мобилни, което в някои случаи е голямо предимство. А тия антични щайги, освен за леки задачки и да ти скъсат нервите от бавнодействие, за друго не стават.

Коментар