Oracle обяви “постоянен интерес” към продуктите си

Софтуерната корпорация Oracle отчете постоянен интерес към продуктите и услугите, които предлага, през третото тримесечие на финансовата 2009 година.
Организациите в Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA) продължават да интегрират или да разширяват портфолиото от продукти на Oracle, които използват, вкл. Oracle Database, Oracle Fusion Middleware, Oracle Enterprise Performance Management, Oracle Business Intelligence и Oracle Applications, за да оптимизират своите бизнес процеси, обяви компанията.
Широкият набор от стандартизирани и интегрирани бизнес решения подпомага организациите от частния и публичния сектор да ограничат разходите за дейността си и по-добре да удовлетворяват клиентите си, като така ги задържат”, заяви Лоис Ле Гискет, изпълнителен вицепрезидент на Oracle за EMEA.
Сред клиентите на Oracle от региона през третото тримесечие на 2009 година попадат дружества от различни сектори на икономиката – финансови услуги, производство, продажби и дистрибуция, публичен сектор, образование и изследвания и др.
В България Oracle е спечелила нови клиенти от публичния сектор, сред които Националната Агенция Приходи към Министерството на финансите, съобщиха от офиса на компанията у нас.

Коментар