Roboget – помощник за актуализация на софтуера

Roboget идва с минималистичен, но същевременно модерен интерфейс
(екранна снимка: Roboget)

Ако на компютъра ви са инсталирани десетки приложения и искате да сте сигурни, че те получават последните си актуализации, тогава трябва да помислите за използване на „помощник”.

Въпреки че много програми автоматично се актуализират, има вероятност да пропуснете важни обновявания за някои приложения, които могат да подобрят  използването им, както и производителността на системата.

Roboget е малка, преносима програма, създадена да поддържа софтуера винаги актуален. Идеята е актуализацията на приложенията, инсталирани на компютъра, да се извършва автоматично.

Това е портативен (или преносим) софтуерен инструмент, който можете да използвате веднага след като декомпресирате архива на желаното място. Програмата идва с минималистичен, но същевременно модерен интерфейс, който се състои от три раздела – един за обобщение на потребителските действия, втори за вградените пакети и трети с индивидуални описания за всяко приложение.

Можете да започнете с избор на приложение, което искате да актуализирате автоматично, когато се появи нова версия. Roboget идва с доста прилична база данни, която съдържа много от често използваните приложения.

След като изберете дадена програма, може да визуализирате повече информация за нея, включително последна актуализация, кратко описание, съвместимост с операционната система и линкове за изтегляне. Освен това можете да споделяте линкове за директно изтегляне с други хора по имейл.

В заключение, Roboget е удобен инструмент за всеки, който има много приложения, инсталирани на компютъра, но не и време или енергия да търси ръчно най-новите актуализации.

Даунлоуд: Roboget

Коментар