Xiaomi Redmi 8 – модерен смартфон на изключителна цена

Xiaomi Redmi 8 в сапфирено син цвят се доставя отключен за използване в цял свят

Смартфонът с най-съвременни характеристики може да бъде в джоба на всеки потребител днес, благодарение на компания като Xiaomi, която предлагат наистина стойностни, модерни устройства на достъпни цени.

Типичен пример е моделът Xiaomi Redmi 8 – смартфон с всички желани характеристики за пълноценно потребителско изживяване и на цена, която няма да натовари сериозно бюджета ви, дори и след голямото харчене по новогодишните празници. Удоволствието да имате това устройство ще ви струва около $122 при покупка от онлайн магазина GearBest с купон за отстъпка GBREDMI801. Купоните за Xiaomi продукти са обявени тук.

Екранът на Redmi 8 е комфортен – 6,22 инча с резолюция 720×1520 пиксела и 2.5D извивка

Екранът на Redmi 8 е впечатляващ – 6,22 инча с изрезка в горния край, резолюция 720×1520 пиксела, 2.5D извивка и защитно покритие Corning Gorilla Glass 5. Ще имате на разположение също двойна задна камера 12MP+2MP с AI възможности за по-хубави снимки, благодарение на 27 дневни сцени, и предна камера за селфи с резолюция 8MP.

Xiaomi Redmi 8 разчита на производителен и енергийнофективен осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 439 на тактова честота до 2.0GHz, допълнен от 3GB оперативна памет (RAM) и 32GB постоянна флаш памет. Тази конфигурация обещава гладко изпълнение на всякакви задачи – Android приложения, сърфиране в интернет, игри, музика и видео.  Предвиден и слот за карти памет с капацитет до 512GB.

Redmi 8 е оборудван с мощна батерия 5000 мАч и технология за бързо зареждане

Батерията на смартфона е солидна – 5000 мАч, така че ще можете да ползвате устройството си на воля цял ден и дори по-дълго. С технологията за бързо 18W зареждане батерията достига 65% от капацитета  само за един час.

Xiaomi Redmi 8 се доставя с MIUI 10 система и многоезикова поддръжка, отключен за ползване в 4G/3G/2G мрежи по цял свят, има два слота за сим карти, Wi-Fi и Bluetooth модули, както и скенер за пръстов отпечатък, който обезпечава сигурен достъп до устройството.

Redmi 8 се отличава с изискания стил на Xiaomi и модерни характеристики

Освен самия смартфон в комплекта влизат захранващ адаптер, USB кабел, игла за сим картите, Type C кабел и ръководство за потребителя. Xiaomi Redmi 8 в сапфирено син цвят струва в момента $122,16 (вместо $155,99) при използване на купон за отстъпка GBREDMI801 (-$38,00), с включена гаранция за доставка ($4,17) до България.

Коментари по темата: „Xiaomi Redmi 8 – модерен смартфон на изключителна цена”

добавете коментар...

  1. натора

    но дисплея не е амолед и версията с 3гб скоро ще е аут of fashion поради сещате се!
    още и че не е с android1 и няма да получава повече ъпдейти
    и липсата на камера нощно време… откакто имам телефон да прай снимки кат хората през ноща… вълшебно!

Коментар