Prestigio осигури онлайн ъпдейт за навигаторите


Около 20% от пътищата се променят всяка година, което изисква от притежателите на GPS навигатори регулярно да обновяват софтуера на картите си.
Компанията Prestigio, която предлага GPS устройствата GeoVision 150 и GeoVision 450, въведе услуга за онлайн ъпдейти на софтуера за 3D визуализация на сгради и забележителности iGO 8 от Nav N Go.
Сега потребителите могат лесно да ъпдейтват своите карти чрез наскоро пуснатия уеб портал Prestigio.Naviextra.com, съобщиха от дистрибутора АСБИС България.
Сайтът предлага ъпдейти, поддръжка, специални оферти за популярни карти, новини и друга информация за точна 3D навигация.
Софтуерът iGO 8 за GeoVision 150 и GeoVision 450 спечели награда за най-добър навигационен софтуер за 2008 и 2009 година от Vision Mobility. Включвайки милиони точки на интереси (POI) като бензиностанции, хотели и ресторанти, iGO 8 предлага детайлизирани, висококачествени карти с визуализация в три измерения, за да улесни потребителите.
GPS навигаторите на Prestigio се отличават с компактен дизайн, сензорни дисплеи, възможност за гласови команди и меню на 30 езика.

Коментари по темата: „Prestigio осигури онлайн ъпдейт за навигаторите”

добавете коментар...

  1. tanya popova

    ujas

Коментар