Онлайн тест повдига самочувствието в криза

Тест за професионална ориентация може да даде повече увереност на хората, застрашени да останат без работа или вече освободени в резултат на разразилата се криза.

МАРР България стартира кампания под мотото “Какво ще пише на Вашата визитка утре, зависи от решенията, които вземате днес!”, като намали цените на едни от най-продаваните продукти – тест МАРР Стартов пакет сега струва 25 лв., а тест МАРР за учащи се предлага за 10 лв.

MAPP означава Мотивационна Оценка на Личния Потенциал (Motivational Appraisal of Personal Potential) и е най-популярният в света тест за професионална ориентация. Този метод се базира на мотивацията и целта му е да помогне на хората да определят с точност кои професионални области са подходящи за тях при избора на кариера или допълнителна квалификация, която е нужна за нов старт в дадена професионална област.

“Тест МАРР може да помогне на конкретния човек, разкривайки силните му страни, неговите интереси и склонността му да извършва определен вид работа. Резултатите, които дава теста, са обективни и изчерпателни по отношение на професионалните предпочитания и стил на работа”, посочиха от MAPP България.

Резултатите от тест МАРР могат да бъдат съпоставяни с 900 длъжности, публикувани на сайта на услугата. Всеки потребител, попълнил Тест МАРР Стартов пакет, вижда всички длъжности, които са най-подходящи за него и отговарят на мотивацията му да извършва определен тип дейност.

Тест МАРР е онлайн услуга и се попълва на български само на MAPP.bg. Тестът е създаден от американската организация International Assessment Networк (IAN), работи на 15 езика и се използва повече от 40 години в много страни по света.

Коментар