Нашумял екшън е достъпен пробно онлайн

Геймърите могат да изпробват безплатно спечелилата одобрението на критиката мултипелърна екшън игра Crysis Wars в периода от 9 до 17 април, съобщиха от Pulsar Ltd. – представител у нас на издателя Electronics Arts.

Играта, която излезе миналата година, е достъпна онлайн, вкл. и всеки от трите изпълнени с много екшън мултиплеър режима и 23 карти. Пробната версия е разработена, за да открехне вратата към типичните за поредицата Crysis екшън и визуални ефекти.
Electronic Arts и Crytek ще издадат пълна компилация Crysis Maximum Edition, която включва всичките три Crysis заглавия в една кутия (Crysis, Crysis Warhead и Crysis Wars). Върховното Crysis преживяване ще бъде в магазините на 5 май.
Когато преди седем месеца издадохме Crysis Wars, една от най-големите ни цели беше да осигурим постоянна поддръжка за растящата ни мултиплеър общност”, коментира изпълнителният директор на Crytek Севат Йерли, който е и президент на фирмата.
Смятаме, че сме изпълнили обещанието си, не само като сме издали ново съдържание, поправки и мощен инструмент за редактиране MOD SDK, но и като продължаваме да предлагаме безплатни пробни периоди”, добави Йерли.
Crysis Wars поддържа срещи между 32 играчи и съдържа три различни режима – InstantAction, PowerStruggle и TeamInstantAction. В момента е достъпен и инструмент за редактиране MOD SDK, който позволява на играчите да правят карти и модове за мултиплеър и сингъл плеър режимите на Crysis Wars.
Всички мултиплеър карти, генерирани от потребителите, ще бъдат достъпни за цялата общност по време на пробния период.

Коментар