Seagate обяви издръжливи HDD за видеонаблюдение

Seagate, лидерът при твърдите дискове, обяви нови модели, оптимизирани за вграждане в дигитални системи за видеонаблюдение.
SV35.5 е проектиран за непрекъсната 24×7 употреба и комбинира най-добри в класа надеждност, производителност, капацитет и икономия на енергия, заедно с функционалност, която прави интегрирането на диска безпроблемно.
Моделът предлага редица ключови предимства за своето специфично приложение пред стандартните твърди дискове. Поддържа постоянна скорост на трансфер на последователни данни от 140 MB/s и ATA-7 стриминг команди за високоскоростен трансфер. Отличава се също с подобрени възможности за кеширане и вградено възстановяване от грешки за непрекъснат стриминг, температурен мониторинг, улеснено разделяне на дялове от потребителя, ниска мощност на развъртане и най-добра в класа акустика за напълно безшумна работа.
Устройството е с капацитети от 250GB до 1TB и може да се поставя в DVR за видеонаблюдение, в мрежов DVR, или за директен или свързан към мрежата JBOD сторидж за данни от видеонаблюдение.
Seagate SV35.5 ще се предлагат в дистрибуторския канал у нас с предварителна заявка, тъй като са специализирани устройства за конкретни приложения, уточни Константина Маврова, продуктов мениджър в АСБИС България.

Коментар