ИТ специалисти от ITCE на Дни на Майкрософт ’09

Дни на Майкрософт е едно от най-интересните ИТ събития. През тази година лекциите ще бъдат разделени на две отделни части за ИТ специалисти и за разработчици.
Двама от топ консултантите в ITCE ще представят лекции за версиите на System Center Service Manager, най-добрите практики в Desktop Deployment и начините за оптимизация на ресурсите с Office Communications Server 2007.
Научете новостите, най-добрите практики и подходи от консултантите с Антони Стефанов, Мениджър практика Унифицирани Комуникации и Иван Хаджийски, Мениджър практика Осигуряване на нивото на услуги в ITCE.
Иван Хаджийски ще представи две лекции за System Center Configuration Manager и Desktop Deployment. System Center Configuration Manager ще се проведе на 14 април от 11:45. Иван ще разгледа Бета 1 на System Center Service Manager, продукт, който обещава да бъде липсващото парче от пъзела на System Center фамилията.Също така, той ще обсъди какви са наличните интеграции, които предлага, както и какво се очаква да се появи във финалната версия.
Във втората си лекция Desktop Deployment (на 15 април от 15:15 ч.) Иван ще представи добри практики при инсталирането на работни станции на базата на real-world опита, както и ще видим какво ново ни очаква при deployment-a на Windows 7.
Лекцията на Антони Стефанов ще бъде на тема Оптимизация на ресурсите с Office Communications Server 2007 и ще се проведе на 15 април от 15:15 ч. Майкрософт класифицира лекцията на Антони като една от най-интересните по време на Дни на Майкрософт ’09. Можете да гледате безплатно онлайн излъчване на тази лекция като се регистрирате през сайта на събитието.

Коментар