Covert Pro – скрива действията при работа с компютър

Covert Pro e лесeн за използване софтуер, който предпазва от шпионски очи
(екранна снимка: Covert Pro)

Covert Pro е лек и интуитивен софтуер, който ще ви позволи да използвате всичките си любими програми, без да оставяте следи, като така гарантира вашата поверителност, ако компютърът се ползва и от други потребители.

След бърз и безпрепятствен процес на инсталиране, можете да стартирате инструмента и да започнете да конфигурирате неговите функционални параметри, както и програмите, които възнамерявате да използвате.

Тъй като интерфейсът на Covert Pro е доста опростен, едва ли ще ви е необходим голям опит, за да се справите с приложението. Преди да скриете действията си на компютъра, трябва да определите програмите, с които работите редовно, като посочите пълния път до тях и им присвоите „преки пътища” (shortcuts) в панела на Covert Pro, което ще ви позволи да ги стартирате с едно кликване. Може да добавите до 12 приложения.

Също така може да пускате приложения, които не са в стартовия панел, като използвате бутона „ Starting Programs”. Всеки път, когато искате да работите с някое от тези приложения, натискайте бутона „Login to Secure Platform”, за да сте сигурни, че дейността ви не се следи.

При натискане на бутона, ще се появи специален прозорец, от който ще получите достъп до съответната програма и ще можете да работите с нея, без да се страхувате от проследяване. Можете също да изберете предпочитано ниво на защита от „Internal Protect Mode” – 0, 1 или 2.

Освен това програмата дава постоянен достъп до нивото на системна производителност, текущите работещи драйвери, процеси и услуги. Можете да добавяте различни изпълними файлове в списък със заплахи „Database Threats”.

В допълнение, вграденият месинджър поддържа сигурна комуникация с други потребители на Covert Pro. Необходими са две неща, за да изпращате съобщения: сериен номер на приложението на получателя и ключ за криптиране.

В заключение, Covert Pro e удобeн и лесeн за използване софтуер, който предпазва от шпиони и скрива всички следи от компютърна активност чрез защитената платформа, независимо с какво приложение работите.

Даунлоуд: Covert Pro

Коментар