Alcatel 1S – достъпен смартфон с тройна камера

6,22-инчовият екран на Alcatel 1S (2020) поддържа HD+ резолюция
(снимка: Alcatel)

Смартфон с достъпна цена и разнообразни функции, като например интелигентна тройна камера (13MP+5MP+2MP), излиза скоро на пазара у нас – това е моделът Alcatel 1S (2020), обявен по-рано тази година от TCL.

Alcatel 1S (2020) не само дава шанс на потребителите да заснемат впечатляващи изображения с макро, супер широкоъгълни и AI (изкуствен интелект) настройки, но също така обещава висока производителност и издръжливост, благодарение на осемядрен процесор и батерия 4000 mAh.

Моделът има специален бутон за активиране на Google Assistant, а екранът е наистина завладяващ – 6,22-инчов HD+Vast. 4G смартфонът се отличава с елегантен дизайн с S-извивка и преден 2.5D гланциран стъклен завършек, който улавя светлината.

TCL е доставила 1,5 милиона бройки от Alcatel 1 Series в цяла Европа
(снимка: TCL Communication)

По данни на IDC, серията Alcatel 1 е 4G базисен смартфон номер едно през последните 2 години на европейските пазари. TCL Communication вече обяви, че е доставила 1,5 милиона бройки от Alcatel 1 Series в цяла Европа.

Alcatel 1S (2020) се очаква на нашия пазар при операторите и на свободна продажба. Цената, обявена на сайта на компанията за европейския пазар, е 99 евро.

Коментар