Philips 346P1CRH – извит WQHD дисплей с докинг станция

Мониторът Philips 346P1CRH предоставя 34-инчов извит екран с резолюция WQHD
(снимка: MMD)

MMD, лицензен партньор на Philips монитори, пусна на пазара 34-инчов извит LCD модел със забележително визуално представяне. Philips 346P1CRH поддържа резолюция WQHD, DisplayHDR 400 и набор от удобни възможности за свързване като вградена USB-C докинг станция и KVM превключвател.

Мониторът е снабден с интерфейси DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2 и RJ45, а вградената USB-C докинг станция осигурява захранване, вкл. на лаптоп, и възможност за лесно включване на периферия към монитора посредством един-единствен симетричен USB-C конектор.

Благодарение на технологията MultiView, притежателите на Philips 346P1CRH могат да наблюдават картина от два източника и едновременно да работят с няколко устройства, като например PC и лаптоп.

Вграденият MultiClient KVM превключвател позволява контрол на две отделни PC-та само с един комплект от монитор, мишка и клавиатура, което става просто с натискането на бутон.

Philips 346P1CRH предлага CrystalClear картина с резолюция QHD 3440×1440 пиксела. VESA сертификатът DisplayHDR 400 означава допълнителна яркост, по-дълбок контраст и грабващи цветове.

USB-C станцията осигурява захранване и възможност за лесно включване на периферия
(снимка: MMD)

Зрителните ъгли от 178/178 градуса и UltraWide 21:9 форматът улесняват екипната работа и позволяват сравняване на съдържание от няколко файла, което е много удобно за професионалисти, работещи в сферата на финансите, банките и графичния дизайн. Феновете на игрите ще оценят технологията Adaptive Sync, която гарантира бърза и плавна графика.

Philips 346P1CRH притежава умни и ефективни функции, които повишават комфорта и удобството. Настройваща се по височина и накланяща се стойка улеснява ергономията, а функциите за защита на очите, сертифицирани от TUV, намаляват напрежението.

Удобна, изскачаща Windows Hello уеб камера предлага технология за разпознаване на лица и сигурна връзка. Тя може да бъде прибрана обратно зад екрана, когато не се използва.

Philips 346P1CRH е ергономичен, с настройваща се по височина и накланяща се стойка
(снимка: MMD)

Мониторът е съобразен с екологията и предлага функции за пестене на енергия като LightSensor и PowerSensor, които могат да намалят сметките за електричество с до 70%. Той отговаря на стандартите EnergyStar 8.0, EPEAT и RoHS, не включва вредни субстанции като живак и олово и използва 100% рециклиран материал за опаковката.

Мониторът Philips 346P1CRH е наличен на нашия пазар от този месец на препоръчителна крайна цена от 1149 лв. с ДДС, уточниха представителите на MMD.

Коментар