„Национални дни на кариерата” стават виртуални

Кариерните форуми могат да се организират виртуално – безопасно и ефективно
(илюстрация: CC0 Public Domain)

Деветнадесетото издание на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” 2020 все пак ще се състои, като за първи път ще се проведе изцяло виртуално, съобщиха организаторите.

От традиционни събития в седем български академични града, „Национални дни на кариерата” ще се пренесат безопасно онлайн и без нужда от физическо посещение на 24, 25 и 26 март т.г., уточниха от JobTiger.

На първите по рода си „Виртуални национални дни на кариерата” кандидатите ще могат да избират сред 150 водещи работодатели, опериращи във всички отрасли и предлагащи позиции за клоновете си в цялата страна.

Участието в събитието е лесно и изисква само интернет връзка, устройство и бърза регистрация. Виртуалният форум се провежда в сътрудничество разработчика на виртуална кариерна платформа Brazen Technologies от САЩ.

JobTiger вече има опит с шест издания виртуални дни на кариерата. По време на форума посетителите ще могат да се кандидатират за предлаганите от компаниите свободни позиции, както и да научат повече за качествата, които се изискват за бъдещия им професионален растеж.

Съобразно мерките срещу разпространението за COVID-19 и разпоредбата за ограничения на масови мероприятия, екипът на събитието предлага нов, напълно безопасен, но също толкова ефективен вариант на участие във форума.

Коментар