Два нови принтера All-in-One от Dell

Dell разшири своята линия от решения за печат от типаAll-in-One “всичко-в-едно” с двата нови принтера All-in-One (AIO) 946 и Dell фотопринтер AIO 966.
Гамата принтери “всичко-в-едно” на Dell изпълняват ролята на виртуален персонален асистент, който опростява административните задачи, включително отпечатването, работата с факс, копирането и сканирането без използване на компютър. Принтерът Dell AIO 946 е идеално решение за малкия бизнес на достъпна цена, а Dell AIO 966 предлага гъвкавата възможност за използване в офиса или като домашен принтер с изключително качество за реализиране на професионално изглеждащи проекти, включващи снимки и документи.
“Директната ни обратна връзка с потребителите показва, че те искат гъвкави принтери с високи работни характеристики, които могат лесно да бъдат интегрирани в съществуващите технологични обкръжения”, каза Енрико Брадаманте, ръководител на отдел “Обработка на изображения и печат” в Dell EMEA “Новите принтери “всичко-в-едно” на Dell предлагат високо качество и лесна за инсталиране технология на достъпна цена и предоставят прости решения за увеличаване на ефективността както в дома, така и извън него”, допълни г-н Брадаманте.
Dell AIO 946 – продуктивен, достъпен и гъвкав
Този принтер се отличава с интегриран дизайн “всичко-в-едно”, който позволява на малките фирми да пестят ценно работно пространство в офиса. AIO 946 предлага работа с факс, сканиране и копиране с автоматичното устройство за подаване на документи с капацитет 50 страници – идеално за малки фирми с ограничени ресурси. Високите му скорости на отпечатване позволяват изпълнението на заданията при максимална ефективност, а неговият предлаган като опция външен безжичен адаптор за принтер лесно се включва в съществуващите в малките фирми безжични мрежи.
Фотопринтер Dell AIO 966 – многофункционалност и подобрени характеристики
Мастиленоструйният фотопринтер Dell AIO 966 е подходящ за използване като висококачествен домашен фотопринтер или като устройство за значително повишаване на офис производителността в малки фирми. Високите му скорости на печат и копиране и автоматичното устройство за подаване на документи с капацитет 50 страници позволяват оставянето на заданията без наблюдение и изпълнението им с максимална ефективност. AIO 966 предлага също гъвкавост за отпечатване на висококачествени изображения директно от цифрови камери, карти памет, камери на телефони или USB памети. С допълнителните си опции, които включват автоматичен двустранен печат, допълнителна тава за хартия и интегриран безжичен и мрежов интерфейс, AIO 966 предлага изцяло мащабируемо решение за използване в малки фирми.
Принтерите Dell AIO 946 и Dell AIO 966 ще се предлагат от 24 октомври 2006 година в EMEA на цена съответно 135 и 189 евро. Принтерите се продават с едногодишна гаранция за обслужване със замяна на следващия работен ден при възможност за разширение на обслужването максимум до три години.

Коментар