Уча.се безплатно за всички до 29 март

„В този труден за страната ни период можем да се обединим”, заяви Дарин Маджаров
(снимка: Дарин Маджаров / Facebook)

От днес достъпът до образователния портал Уча.се става безплатен за всички хора – до края на обявената ваканция, 29 март. Така учебният процес в България може да продължи по максимално ефективен начин.

„В този труден за страната ни период можем да се обединим и да се справим по най-добрия начин с предизвикателството!”, заяви Дарин Маджаров – създател на Уча.се.

Всеки ще може да ползва безплатно всичките над 16 000 видео урока и теста по предметите от 1 до 12 клас, както и тези за 4 група за децата в предучилищна възраст.

Всички видео уроци и тестове са изцяло съобразени с учебната програма и дори с точния учебник, по който учениците учат и учителите преподават, уточниха от Уча.се.

„През последната седмица работихме безсънно, за да подготвим сайта и сървърите”, споделиха от портала. Инициативата е споделена с видео послание във Facebook.

Акаунтите на всички потребители с активен абонамент за заредени с допълнителни 14 дни, колкото е безплатният период, за да не бъдат ощетени.

„След 29-ти март трябва да възстановим модела с абонаментите, за да може да продължим да съществуваме и нашият екип от над 150 души да дава все повече стойност за всички вас”, уточниха от Уча.се.

Коментари по темата: „Уча.се безплатно за всички до 29 март”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Вид реклама

  2. n

    Eвала!

  3. Пламен

    Респект!

Коментар