Онлайн конкурс на MSI търси таланти в дизайна

MSI Creator Awards 2020 дава шанс на талантите да отключат своето въображение
(снимка: MSI)

Производителят на компютри и периферия MSI обяви онлайн конкурс за дизайн, който цели да открие таланти в сферата на 2D графичния дизайн, 3D анимацията и видеообработката.

Всички участници в надпреварата MSI Creator Awards 2020 имат шанс да отключат своето въображение и да покажат неограничената си креативност. Те ще бъдат оценени според релативността, уменията, творчеството и оригиналността си от експерти в съответната област.

MSI обяви щедри награди за участниците в конкурса. Победителите ще получат лаптоп Prestige 14, десктоп система Prestige P100 или монитор Prestige PS341WU, осигурени от тайванската компания.

„Технологията променя начина на продуциране и консумиране на изкуство. Конкурсът MSI Creator Awards е посветен на това да подкрепи всяка креативна душа с иновативни проекти и да свърже публиката с изкуствата, които предизвикват интерес в контекста на неограничените възможности на технологията”, каза Сам Черн, вицепрезидент „Маркетинг” в MSI.

Онлайн конкурсът MSI Creator Awards 2020 ще приема материали от участниците до 13-ти май, 2020 г. Публичното гласуване ще се състои в периода 14-20-ти май, а победителите ще бъдат обявени на 21-ви май.

Коментар