NCsoft предлага успешна серия от продукти в Steam




Водещият издател и разработчик на масови мултиплеър онлайн игри (MOOs) NCsoft и Valve Corporation съобщиха, че спечелилите множество награди ММО франчайзи на NCsoft вече са достъпни в Steam – водеща платформа за дистрибуция и менажиране на компютърни игри с над 20 милиона потребители по целия свят.

От вчера играчите могат да си купуват най-новите предложения за City of Heroes, Guild Wars и Lineage чрез Steam. Сред тях е съвсем новата система City of Heroes Architect Edition, която прави City of Heroes първото и единствено MMO, което дава на играчите способността да създават свои собствени уникални сюжетни линии и мисии.

NCsoft ще предостави и дългоочакваното си MMO Aion в Steam платформата, при старта му тази есен в Северна Америка и Европа. Веднъж щом геймърите си закупят любимите си игри на NCsoft чрез Steam, те могат да се регистрират от всеки компютър и да играят.

„Водещите ММО игри на NCsoft са невероятно допълнение към базата на Steam от игри”, коментира Джейсън Холтман – директор „Бизнес развитие” във Valve. “NCsoft е безспорен лидер в MMO индустрията и вярваме, че нашата общност от играчи ще бъде много развълнувана да има достъп до каталога на NCsoft.”

“Очаровани сме от възможността да предложим нашите франчайзи на легионите геймъри от Steam общността”, заяви Дейвид Рейд, президент по издателската дейност за NCsoft West. “Steam общността е съставена от страстни играчи, стремящи се да получат последните обновявания на любимите им игри. Разширяването на нашата дистрибуция със Steam ще позволи на повече играчи свободата и гъвкавостта да притежават последните нововъведения и да бъдат ангажирани с игрите ни и онлайн общностите.”

През следващите няколко седмици Steam ще има специални оферти за няколко продукта на NCsoft.

Коментар