OSDownloader – предоставя субтитри за любимите видеа

OSDownloader улеснява потребителите, на които често се налага да търсят субтитри
(екранна снимка: OpenSubtitlesr)

OpenSubtitles.org е една от най-популярните онлайн дестинации за потребители, които търсят субтитри за своите любими филми и телевизионни предавания. Все пак, намирането на правилните субтитри и запазването им локално може да бъде доста трудно.

И тук на помощ идва OSDownloader – опростено приложение, което може да направи тази задача много по-лесна. То ви позволява да намерите и изтеглите субтитри за вашите филми и телевизионни предавания с няколко кликвания на мишката и без да се налага да стартирате уеб браузъра си.

За да намерите надписи за конкретен видеоклип, просто трябва да заредите файла в приложението. OSDownloader поддържа функционалност „плъзгане и пускане” (drag&drop), което прави задачата още по-лесна. След това програмата автоматично търси субтитри и ако те бъдат намерени, ги записва на същото място и показва известие в системната лента със задачи (system tray).

OSDownloader предоставя и удобна връзка към IMDb страницата на филма или телевизионното шоу.

Ако искате да изтеглите субтитри за всички филми и телевизионни предавания в колекцията си, ще трябва да прекарате часове, разглеждайки OpenSubtitles.org в намирането на правилните файлове. OSDownloader обаче ви позволява да добавяте всички видео файлове в определена папка към опашката за обработка, след което започва автоматично да търси и изтегля субтитри.

Но за съжаление, приложението не сканира подпапки. Като се има предвид, че повечето потребители съхраняват своите филми и телевизионни предавания в отделни директории, може да се наложи да импортирате файловете един по един.

След като предоставите повече подробности за вашия OpenSubtitles.org акаунт, приложението ще ви позволи да качвате субтитри за избрания файл директно, като по този начин спестявате ценно време. Освен това програмата улеснява публикуването на коментари и оценката на изтеглените субтитри.

В заключение, OSDownloader е удобна програма за потребители, които често търсят субтитри от OpenSubtitles.org. Тя може автоматично да намира и запазва правилните надписи, като същевременно ви предоставя лесен начин за качване на собствени файлове.

Даунлоуд: OSDownloader

Коментари по темата: „OSDownloader – предоставя субтитри за любимите видеа”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    BSPlayer мисля че върши същата работа

  2. bs

    или ползвайте Kodi със съответния add-on вместо да се занимвате се глупости

Коментар