MSI лаптопи подобряват гейминг изживяването с 50%

Футуристичният GE66 Raider е лаптоп за геймърите ентусиасти
(снимка: MSI)

MSI въвежда нови лаптопи с 10-то поколение процесори Intel Core i9 (Comet Lake H) и графични карти GeForce RTX Super. Наред с награждаваните GE66 Raider и GS66 Stealth, компанията разкри мащабно портфолио от 6 серии лаптопи, ориентирани към геймърите.

От тайванската компания обещават увеличение на производителността в игрите с до 50%. Топ моделът i9-10980HK, най-новият процесор на Intel, има видим принос за кадрите в секунда във взискателните игри и при многозадачна работа. Той постига до 50% прираст при изчисления и благодарение на Single-Core Turbo технологията, достига честота от 5,3GHz.

Нещо повече, геймърите получавт истински Ray Tracing в игрите с графичните контролери Nvidia GeForce RTX 2080 Super, както и графика, подобрена от изкуствен интелект, за постигане на по-добра ефективност в сравнение с предишното поколение.

Моделите MSI GS66 и GE66 предефинират геймърския лаптоп по отношение на дебелина и тегло със своя иновативен дизайн. 5 пъти по-бърз дисплей с ултра плавен рефреш от 300 Hz, батерия 99,9 Wh и мощни централен и графични процесори са събрани под компактен.

С новата мистична тема „Core Black” и семплия дизайн с ниски клавиши, GS66 Stealth спечели както „iF Design Award”, така и „Red Dot Design Award”. Лаптопът освобождава пълния си потенциал с новото охлаждане MSI Cooler Boost Trinity+ с перки с дебелина 0,1 мм, които постигат максимален въздушен поток и поддържат системата студена и на максимална мощност.

Футуристичният GE66 Raider е за геймърите ентусиасти. Той е не само мощно оръжие в игрите, но разпалва и геймърската душа, като комбинира естетика и производителност. В шасито, наподобяващо космически кораб, с хипнотична панорама с 16,8 милиона цвята блести най-новата Mystic Light RGB. Захранван от последните CPU и GPU, не е изненада, че GE66 получи забележителната „Red Dot Award”.

MSI Creator 17 е първият в света лаптоп с Mini LED дисплей
(снимка: MSI)

Сериите MSI GT Titan, GP/GL Leopard и GF Thin също получиха нови издания с 10-та генерация Intel H процесори и най-актуалната Nvidia GeForce графика. Моделът MSI Creator 17 е насочен към професионалистите, създаващи съдържание.

MSI Creator 17 е първият в света лаптоп с Mini LED дисплей, както и първият, който покрива стандарта DisplayHDR 1000 със своя 17-инчов 4K екран с пикова яркост от 1000 нита. Той е определян от медиите като революционен дисплей, който е по-ярък от всички IPS или OLED конкуренти.

Сега, с 10-та генерация Intel H процесори и GeForce RTX 2080 Super графика, Creator 17 се позиционира като най-силният GeForce RTX Studio лаптоп от следващо поколение. Creator 15M & 17M от същата серия също са ъпгрейднати с най-новите CPU и GPU.

Коментар