MusConv – прехвърля плейлисти в стрийминг услуги

MusConv осигурява безпроблемен начин за прехвърляне на песни и плейлисти в стрийминг услуги
(екранна снимка: MusConv)

Преминаването от една услуга за стрийминг на музика в друга не означава, че трябва непременно да започнете всичко отначало.  Разбираемо, един от основните проблеми, касаещ почти всички потребители, които искат да преминат към Google Play Music от, да кажем Spotify, е намирането на начин за миграция на плейлистите.

Едно просто търсене в Google най-вероятно ще разкрие различни уроци как да се осъществи преминаването между плейлисти, но най-правилното решение е да ползвате приложения като STAMP или MusConv.

С няколко думи, MusConv е програма, която осигурява безпроблемен начин за прехвърляне на вашите песни и плейлисти в някои от най-важните услуги за стрийминг на музика, а именно Spotify, Google Play Music и Apple Music.

Първите стъпки с приложението едва ли ще бъдат предизвикателство, тъй като то дори не изисква инсталация. Разбира се, трябва да имате активна интернет връзка, а освен това валиден абонамент за услугите за стрийминг, както и акаунт в MusConv.

Както може да се очаква, функционалността на приложението е доста опростена. След като сте влезли успешно, трябва да изберете една от предоставените услуги, да изберете също плейлиста, която искате да мигрирате, и да натиснете бутона TRANSFER в долната част на главния прозорец.

Също така приложението ви позволява да експортирате индивидуално плейлистите си като CSV файлове. Цените за ползване на приложението започват от $6,99 на месец.

В заключение, MusConv е удобно за всеки потребител приложение, с помощта на което можете да мигрирате плейлисти от една в друга стрийминг услуга и със сигурност е достойна конкуренция на STAMP.

Даунлоуд: MusConv

Коментар