4 лв. достигна SMS плащането в сайтове


Нова услуга на Mobio.bg, насочена към собственици на сайтове и интернет предприемачи, предлага SMS номер на тарифа 4 лв. До този момент най-високата тарифа за SMS, която мобилните оператори предлагаха, беше 2 лв.
Компанията обяви разширено портфолио от продукти, което включва специално разработени модули за най-разпостранената блог платформа WordPress. Това ще позволи на всички собственици на блогове лесно да организират платени SMS услуги с възможност за генериране на допълнителни приходи.
Достъпни са различни варианти на SMS микроразплащания, вкл. SMS реклама, SMS гласуване и SMS платено съдържание.
“С тези услуги целим да подпомогнем развитието на всички блогъри и фриленсъри. Само за няколко дни, при тестовото пускане на услугата тя вече се радва на огромен интерес ”, каза Веселин Кънев, CEO на Mobio.bg.
Услугите на компанията са безплатни, без месечни или начални такси. Те са достъпни на www.mobio.bg, като конфигурацията на продуктите не изисква технически умения.
Mobio.bg е една от първите технологични компании в България специализирана в предлагането на SMS услуги с добавена стойност, специално насочени към собствениците на уеб-сайтове и блогове.

Коментар