„Survivor” по Мусаленски

На 14 и 15 октомври Мусала Софт проведе ежегодния си "Teambuilding" в околностите на китното планинско село Ковачевци. Служителите на фирмата, чиято бройка тази година прехвърли 100 имаха възможност да докажат, че освен да работят заедно, умеят и да се забавляват.
В Мусаленския „Survivor” надпреварата между отборите премина в атмосфера на шеги и закачки, в опознаване на „абе, оня новия колега от съседната стая” и укрепване на взаимното доверие.
В основата на програмата бе залегнала идеята за приключенската игра. Всеки от формираните екипи премина последователно през различни логически и физически препятствия, като след успешно изпълнена "мисия" групата получаваше елемент, който играе ключова роля при решаване на последната финална задача.
Мусаленци демонстрираха воля, дух, физическа и психическа издръжливост, както и завидни умения за работа в екип – нещо, което се цени високо във фирмата. В края на изморителния ден дойде времето на задружна наздравица и купон, който продължи до ранни зори – заслужена награда за положените усилия.
"В Мусала изключително много държим на отношенията между хората във фирмата. Те са основен фактор, определящ качеството на предлагания от Мусала Софт продукт. Една от тайните на всеки фирмен успех е добрата комуникация в колектива, както и умението да се действа в екип" – коментира Делян Лилов, изпълнителен директор на Мусала Софт.

Коментар