Четири Bluetooth слушалки – колекция за всеки вкус

Безжичните слушалки като Xiaomi Air 2 са задължителен аксесоар за всеки меломан

Смартфонът без качествени слушалки губи много от достойнствата си – музика, видео и разговори стават по-обикновени и потребителите не могат да се възползват от качествения аудио хардуер, вграден в мобилното устройство. Затова този аксесоар е задължителен за пълноценното изживяване.

На пазара се предлага огромно разнообразие от безжични слушалки. Ето няколко стойностни модела Bluetooth слушалки-тапи, предлагани в глобалния онлайн магазин GeekBuying с отстъпки:

Xiaomi Redmi AirDots S са подобрен вариант на модела Redmi AirDots с вградена DSP технология за потискане на шума и гейминг режим в същото компактно тяло. Те се свързват и включват мигновено към всяко съвременно устройство, а когато бъдат върнати в кутията, започват автоматично да се зареждат.

Xiaomi Redmi AirDots S имат DSP технология за потискане на шума и гейминг режим

С тегло от само 4,1 грама и 7,2-мм драйвер тези Bluetooth 5.0 стерео слушалки възпроизвеждат звук, който е сравним с качеството на по-големите драйвери. Благодарение на технологията DSP Noise Reduction, музиката се възпроизвежда дори с по-високо качество от това на източника.

Xiaomi Redmi AirDots S възпроизвеждат до 4 часа музика с едно зареждане

Феновете на игрите ще се наслаждават на гейминг с незабележимо забавяне, благодарение на обработката на сигнала по време на игри в режим Game Mode. Безжичният обхват на слушалките е 10 метра, а с едно зареждане може да слушате 4 часа музика (150 часа стендбай).

Купи: Xiaomi Redmi AirDots S – за $29,99

Xiaomi Air 2 ще ви предложат дълбок бас, ясни и остри високи честоти

Друг модел, който представихме наскоро, са Xiaomi Air 2 – също Bluetooth 5.0 стерео слушалки, с безжично зареждане и ENC технология за потискане на шума в двойния микрофон по време на гласови разговори. Нещо повече, тези слушалки предлагат и възможност за гласово управление с помощта на AI технологиите на Xiaomi. Слушалките имат честотен диапазон 20 – 20 000Hz и възпроизвеждат до 4 часа музика с едно зареждане.

Купи: Xiaomi Air 2 – за $63,99 с купон за отстъпка 4T8GUDYF

Xiaomi Air 2S поддържат безжично зареждане и до 5 часа възпроизвеждане на музика

Можете да изберете и подобрения модел Xiaomi Air 2S, който осигурява до 5 часа музикално възпроизвеждане и поддържа безжично зареждане. Слушалките имат 14,2-мм драйвер и с тях ще се наслаждавате на дълбок бас, ясни и остри високи честоти. Разговорите са чисти, благодарение на ENC технологията за потискане на шума. Сдвоени със смартфони Xiaomi, слушалките намаляват закъснението до едва 120 милисекунди.

Купи: Xiaomi Air 2S – за $75,99 с купон за отстъпка 4TTQZ9AN

Tronsmart Onyx Ace са устойчиви на пот, пръски и дъжд по стандарта IPX5

С високо качество се отличават и слушалките Tronsmart Onyx Ace, които поддържат безжично аудио през Bluеtooth 5.0 и истински стерео звук (TWS). Това са слушалки с четири микрофона и ENC технология за потискане на шума, която гарантира качествени разговори. Способни са да приемат гласови команди от Siri и Google Assistant, устойчиви на пот, пръски и дъжд по стандарта IPX5 и издръжливи – възпроизвеждат до 5 часа музика с едно зареждане.

Купи: Tronsmart Onyx Ace – за $29,99 с купон за отстъпка TRONSACE

QCY T5 Pro са безжични слушалки за гейминг и спорт

Bluetooth 5.0 стерео слушалките QCY T5 Pro се позиционират като геймърски, тъй като имат специален Game Mode, а също така и за спортуване. Те се отличават още с възможност за безжично зареждане през смартфон и управление през мобилно приложение. Сдвояването с източника на музика става само за 3 секунди, благодарение на технологията Instant Pairing Technology.

Купи: QCY T5 Pro – цена $29,99 с купон за отстъпка 4QR6P9QA

Слушалките FIIL T1X имат динамичен драйвер с H-Fi звук

Най-класният модел слушалки, FIIL T1X, може да се използва в два режима: поединично и сдвоени. Това са стерео слушалки с поддръжка на Bluetooth 5.0 и бързо Type-C зареждане (10 минути за 2 часа възпроизвеждане), устойчивост на пот, пръски и вода по стандарта IPX5. Имат динамичен драйвер с H-Fi звук, а сдвояването със смартфона става само за 1 секунда. DSP технологията за потискане на шума осигурява ясни и чисти разговори. Слушалките имат честотен диапазон 15Hz-22kHz и възпроизвеждат до 24 часа музика с едно зареждане.

Купи: FIIL T1X – цена $95,99 с купон за отстъпка GKBTS13

Tronsmart Element T6 Max използва технология SoundPulse за качествено аудио възпроизвеждане

Изгодно се предлага в момента и портативната колонка Tronsmart Element T6 Max, която има мощност 60W, работи безжично (поддържа Bluetooth 5.0) и използва технология SoundPulse за качествено възпроизвеждане в продължение на 20 часа с едно зареждане на батерията. Колонката може да се управлява и с гласови команди чрез популярните асистенти Siri, Google Assistant и Cortana. Поддържа също бързо зареждане през USB-C.

Купи: Tronsmart Element T6 Max – цена $56,99 с купон за отстъпка 4OUIVKXE

Потребителите на онлайн магазина GeekBuying могат да се възползват от основен купон за отстъпка за всички налични продукти, в зависимостот стойността на поръчката:

  • при поръчки над $30 – отстъпка от $3 с купон 4T8GUDYF
  • при поръчки над $150 – отстъпка от $10 с купон 4T8HGBBZ

Коментар